A future through hockey

Sport maakt je sterker. Je gaat ervan groeien. Fysiek en mentaal. En omdat we bij Redbeans fan zijn van hockey én van teamsport sponsoren we de Hockey Dreams Foundation. Samen trekken we op voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van jongeren in Zambia, Malawi en Uganda. 

Samen bereik je meer

De Hockey Dreams Foundation traint lokale hockeycoaches op sportief, educatief, persoonlijk en sociaal vlak. En zorgt ervoor dat de coaches hun school afmaken. Dat werkt aanstekelijk. Want de coaches dragen hun kennis over op de honderden kinderen die ze elke week trainen. Zo helpen we de hele community vooruit. De coaches organiseren ook hockeykampen en zetten competities op touw. Waardoor we uiteindelijk nog meer jongeren bereiken.

Alleen maar winnaars

Voor de Hockey Dreams Foundation zamelen we hockeysticks in. Dat doen we samen met onze klanten. En we maken promotours met onze koffiekar. Voor elke stick die we inzamelen, doneren we € 5,- aan de Foundation. Zo kent een initiatief hier én in Afrika alleen maar winnaars. Wil je meehelpen met inzamelen? Laat het ons weten.

Meteen doneren?
Dat kan hier http://www.hockeydreams.nl/donate-now

Meer informatie
http://www.hockeydreams.nl/

Bel mij terug Vul hieronder je gegevens in