NEEM CONTACT MET ONS OP!

Beanmachine Large Beanmachine XL Beanmachine Barista

Beanmachine Large XL Barista

Vanaf 10 medewerkers

Vanaf 20 medewerkers

Geschikt voor coffeecorners

OVER REDBEANS

Redbeans staat voor passie, design en kwaliteit. Wij volgen niet de gebaande paden, maar willen onze nek uitsteken en iets bijzonders neer zetten.

JUST PERFECT

Bij de oprichting van Redbeans in 2007 wilden wij iets neerzetten dat er nog niet was: koffie en een koffiemachine die voor elkaar gemaakt zijn. Om dat te realiseren hebben wij zelf een koffieautomaat ontworpen. De Beanmachines zijn speciaal gemaakt voor de lekkerste koffie op kantoor.

Vervolgens hebben wij speciaal voor onze Beanmachines koffies gemelangeerd en gebrand. Inmiddels hebben we ook een koffiemachine ontworpen speciaal voor coffeecorners en espressobars.

CORPORATE RESPONSIBILITY

Redbeans is een toekomstgericht bedrijf dat ook de komende jaren iconische producten wil maken. Wij leggen in ons dagelijks handelen de nadruk op de maatschappelijke en milieuaspecten die komen kijken bij de vervaardiging van koffie, met name de sourcing en de productie. Daarnaast blijven wij kijken naar alle andere activiteiten om onze impact op het milieu te verminderen. Van verpakking, verzending en opslag tot de manier waarop wij ons bedrijf runnen. En dat eisen wij ook van onze leveranciers en partners.