Offerte

Echt lekkere koffie!

Onze visie is dat je overal lekkere koffie moet kunnen drinken. Thuis, op het werk maar zeker in de horeca! Daarom bieden we naast hele mooie koffies een uitgebreid assortiment machines en diensten aan om dit te realiseren.

De koffies

Vier topmelanges, duurzaam gecertificeerd, vers uit eigen branderij. High grown Arabica bonen, slow roast gebrand.

GOLD
Body: Romig en rijk
Tonen: Chocolade
Certificering: Biologisch

BLUE
Body: Krachtig en rond
Tonen: Amandel
Certificering: Biologisch

BRONZE
Body: Zacht en soepel
Tonen: Cacao
Certificering: UTZ

GREEN
Body: Vol en levendig
Tonen: Bosvruchten
Certificering: Biologisch en Fairtrade

De machines

Halfautomaten van Rocket en LaMarzocco, volautomaten van Franke, WMF en Schaerer, en natuurlijk onze eigen lijn Beanmachines met uniek design.

Alles voor de Barista

Barista trainingen voor beginners en gevorderden door onze SCAE gecertificeerde barista-trainers, technische service 24/7, en alles wat je nodig hebt om de mooiste koffies te maken en te verkopen. Molens, tampers, melkkannen, servies...

Ja! Ik wil meer weten over Redbeans in de horeca

Reviews

Op de begane grond bij het Ministerie van VWS in Den Haag tref je een bijzondere koffiebar aan: Petit Café De Resident. Op deze toplocatie wordt topkoffie geserveerd door mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

  ★★★★★
  “Mede dankzij de professionele training en de ondersteuning, werken hier nu verschillende barista’s en mensen in de bediening naar volle tevredenheid. We hebben veel vaste klanten en dat zegt genoeg.”

 • Petit Café de Resident
 • Marco Roozenburg, operationeel manager bij IPSE De Brugge

Bij de grootste hockeyvereniging van Nederland, Kampong in Utrecht, zijn ze enkele jaren geleden overstapt op halfautomaten van Rocket met Redbeans bonen.

  ★★★★☆
  “Nu de leden weten hoe goed de koffie is, merken we dat mensen die voorheen langs de lijn bleven staan, speciaal binnenkomen voor een espresso.”

 • Hockeyclub Kampong
 • Lukas Besseling en Simon de la Parra, Horecabedrijf Nummer Veertien, Hockeyclub Kampong

In de foyer van Congrescentrum Martini Plaza in Groningen staan maar liefst acht Beanmachines XL op een rij.

  ★★★★★
  “Om de drukte in de pauzes aan te kunnen en om toch echt lekkere koffie te serveren is gekozen voor Redbeans met hun eigen machines. En daar zijn we dik tevreden mee.”

 • Congrescentrum Martini Plaza

In de bedrijfsrestaurants van een van de grootste werkgevers in Limburg, Medtronic, serveert cateraar Eurest Redbeans Gold espresso uit een aantal Schaerer Soul machines.

  ★★★★★
  “We hebben onlangs de samenwerking weer met een aantal jaar verlengd. Iedereen is hier dol op Redbeans."

 • Medtronic
 • Brigitta Aarts, Accountmanager van Eurest

OFFERTE
PER MAIL

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor bij jou op het werk. Weet je nog niet helemaal wat bij jou past? Geen probleem, wij kunnen je altijd helpen met het uitzoeken van de perfecte koffievoorziening. 

Aantal koffiedrinkers

Locaties

Melk

Zetmethode

Gegevens