Sales Support Medewerker

Redbeans

Wij doen het anders. Redbeans is geen standaard leverancier van koffie en machines. Wij bedenken, ontwerpen en produceren alles zelf. Van het branden van de koffie, het ontwikkelen van de machine en de accessoires, tot aan het ontwerpen van de verpakkingen. Dit doen wij met de beste vakidioten. Vol talent en met passie voor het merk Redbeans. Daarom branden wij de beste koffie, hebben wij de mooiste koffiemachine ontwikkeld en is alles perfect op elkaar afgestemd.

Wij zijn meer dan koffie en een koffiemachine. Redbeans is een totale koffie-beleving. Een merk met een verhaal, waarvan kwaliteit de kern is. Tot perfectie. Redbeans is een levend merk, altijd in ontwikkeling op alle gebieden. Niet bang voor verandering. Graag zelfs. Wij kleuren graag buiten de lijntjes en doen dingen anders. Een eigenwijs merk met een enorme drive.

Redbeans & jij

Wij zijn op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst die ondersteuning biedt aan onze buitendienst en contact onderhoudt met klanten en samenwerkingspartners. We werken hard en met plezier om Redbeans nog groter en breder te maken en willen dit graag samen met jou doen. We zoeken een collega die gedreven en ambitieus is. Communicatief en organisatorisch sterk. Iemand met een positieve en flexibele instelling die het heerlijk vindt om in een bedrijf te werken dat continue in beweging is. Liefst een full-timer, 32 of 36 uur is ook bespreekbaar. Vacature betreft in eerste instantie vervanging wegens zwangerschap. Daarna is er een optie voor verlenging en/of vaste aanstelling.

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden

⇾ Het verwerken van bestellingen
⇾ Beheren van het CRM-pakket
⇾ Contact onderhouden met accountmanagers, klanten, technische dienst en leveranciers
⇾ Opstellen van offertes en contracten en volgen van het salestraject

Kwalificaties

⇾ Minimaal een relevante MBO opleiding
⇾ Werkervaring in een commerciële setting
⇾ Kennis van MS office
⇾ Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden wij

⇾ Een toffe, informele werkplek in hartje Nijmegen met gedreven collega’s
⇾ Een mooi salaris passend bij jouw opleiding en ervaring
⇾ Per 1 juni een baan
⇾ Gratis koffie voor thuis :)
⇾ Gezellige borrels // etentjes // uitjes

Wil je werken bij een mooi merk, samen met erg leuke collega's in een mooi modern kantoor in hartje Nijmegen, stuur dan je sollicitatie naar Peter van der Linden: [email protected]

Graag ontvangen we een motivatie met CV, plus een salarisindicatie. Wil je meer weten over de inhoud van de functie bel dan gerust met ons 085 - 00 63 060.
Redbeans.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bel mij terug Vul hieronder je gegevens in