Offerte

Voordelen van Flex

By Redbeans

Start

De mooiste koffiemachines met écht lekkere koffie. Zo geregeld en binnen een paar dagen geplaatst.

Switch

Wil je opschalen of afschalen. Of toch een machine met verse melk. Zo geregeld en zonder extra kosten.

Stop

Ben je niet tevreden? (we kunnen het ons niet voorstellen). Geen probleem. We halen alles op en betalen eventueel teveel betaalde huur netjes terug.

De lekkerste koffie op het werk

Hier drinken ze hem al

Wat is er inbegrepen in jouw Flex model?

Geniet van optimale bewegingsruimte met ons flexibele huur abonnement.

 • Altijd de mooiste koffievoorziening
 • Geen contract en direct opzegbaar
 • Inclusief all-in onderhoud
 • Geen verborgen kosten
 • Altijd tevreden werknemers
 • Helpdesk (telefoon, mail, chat) op werkdagen van 08:30 tot 17:00
 • Horecakwaliteit koffie
 • Bijplaatsen, terugnemen, omruilen, upgraden zonder kosten
 • Storingen binnen 12 werkuren verholpen
 • Gegarandeerd altijd lekkere koffie
 • Een koffievoorziening waar werknemers echt blij van worden
Alles bekijken

Duurzame koffie voor op kantoor 

Goede koffie begint met de juiste bonen. Daarom zijn onze koffiebonen duurzaam gecertificeerd: biologisch, Fairtrade en/of UTZ. Wij reduceren de CO2 uitstoot van onze koffie door duurzaam bonen in te kopen en het verbruik van water en energie bij de productie te reduceren. Zo krijg je echt duurzame koffie. En bij duurzame koffie horen ook duurzame koffieverpakkingen. Al onze koffieverpakkingen zijn gemaakt van een folie met een goede barrière en een lagere milieudruk (EVOH).

Stel je Flex by Redbeans samen

Vertel ons je wensen zodat wij een voorstel op maat kunnen maken! Duurzame koffie verdient een duurzaam koffiezetapparaat 

Flex by Redbeans

Onze koffiemachines zijn gemaakt van aluminium. Zo vergroten we de levensduur van de koffiemachine. Ook is de Beanmachine energiezuinig en heeft energielabel A++. Wil jij altijd de lekkerste duurzame koffie en het mooiste koffiezetapparaat op werk? Met Flex by Redbeans heb je altijd koffie & thee, de mooiste koffiemachine en snelle support. Je kan op ieder moment andere koffiebonen kiezen, de hoeveelheid bonen aanpassen of een andere koffiemachine huren. Met Flex by Redbeans zit je nergens aan vast. Je kan het abonnement op ieder moment opzeggen, zonder opzegtermijn. Is je koffiemachine aan het einde van de levensduur? Dan komen wij hem bij je ophalen en refreshen we de machine. Zo kan de machine opnieuw gebruikt worden.

Bij een goede zakelijke
koffiemachine horen... goede bonen

Handpicked Arabica

De beste bonen zitten in rode rijpe bessen. Die moet je met de hand plukken. Want alleen zo selecteer je de beste koffies.

Bekijk onze melanges

Slow Roast in eigen branderij

We branden onze bonen lekker langzaam, wel zo’n 14 minuten. Dit doen we in onze eigen vernieuwde branderij in Almelo.

Vier heerlijke blends

We bieden vier verschillende melanges. Horecakwaliteit, duurzaam gecertificeerd, vers verpakt. Daarnaast hebben we twee heerlijke instant melanges voor als het snel moet.

Écht lekkere koffie

Écht lekkere koffie

Wij houden van onze duurzame koffie. Maar onze koffie is niet compleet zonder onze Beanmachine. De meeste organisaties kopen koffie en koffiezetapparaten los is. Wij vinden dat dat beter, duurzamer en lekkerder kan. Onze koffie en koffiemachines zijn voor elkaar gemaakt. Je kan jouw koffiemachine instellen met de maalgraad en dosering die jij lekker vindt. Zo krijg je de lekkerste smaak en ben je er zeker van dat koffie op het werk straks een echte beleving is.

Duurzame koffie

De koffie van Redbeans was de eerste klimaatneutrale koffie van Nederland, en dat is de koffie nog steeds. We branden de koffie in onze eigen moderne branderij, die draait op duurzame energie. Met biologisch geteelde bonen, direct ingekocht bij de boer, voor een eerlijke prijs. Meer weten over duurzaamheid? Hier vind je meer informatie.

Veelgestelde vragen over een koffiemachine op kantoor

 • Wat maakt dit Flex-abonnement nou zo uniek ten opzichte van andere koffieconcepten?

  Dit concept is zo uniek omdat jij op elk moment kan switchen, upgraden of stoppen met onze dienstverlening.

  In onzekere tijden horen flexibele oplossingen. We snappen heel goed dat je nog niet weet waar jouw bedrijf over twee, drie of vijf jaar staat.

  Wij groeien graag met jou mee, of als het voor jullie beter is, schalen wij af.

 • Kan ik werkelijk elke dag opzeggen?

  Je kan inderdaad elke dag opzeggen. Een mailtje is genoeg. We zetten het abonnement direct stop en komen de machine(s) dan zo snel mogelijk ophalen.

  Het bedrag wat je die maand te veel hebt betaald ontvang je vervolgens retour.

 • Wanneer en hoe vaak per jaar wordt er gefactureerd?

  Wij factureren aan het begin van elke maand de kosten voor de machine(s) en daarnaast krijg je elke keer een factuur bij de levering van je producten.

 • Wat is nou precies het verschil tussen huur en flex?

  Bij huur leg je je voor langere tijd vast (3-5 of soms wel 10 jaar). Vaak zijn dit grotere projecten waarbij meerdere machines staan.

  Wanneer je je voor langere tijd vastlegt geeft dit ons een zekerheid, waarbij dan ook financiële voordelen bij komen kijken.

 • Hoe kan ik ingrediënten bestellen?

  Bestellen kan gemakkelijk via onze webshop. Hier kan je jouw gewenste producten in je winkelmand doen of oude bestellingen nogmaals bestellen.

 • Ik weet niet welke machine het beste bij ons past. Kunnen jullie mij helpen?

  We helpen je graag! Wanneer je een formulier invult nemen wij contact met je op. We kijken samen naar jouw situatie en komen daarvoor met een passende oplossing.

OFFERTE
PER MAIL

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor bij jou op het werk. Weet je nog niet helemaal wat bij jou past? Geen probleem, wij kunnen je altijd helpen met het uitzoeken van de perfecte koffievoorziening. 

Aantal koffiedrinkers

Locaties

Melk

Zetmethode

Gegevens