Duurzame koffie voor op kantoor 

Goede koffie begint met de juiste bonen. Daarom zijn onze koffiebonen duurzaam gecertificeerd: biologisch, Fairtrade en/of UTZ. Wij reduceren de CO2 uitstoot van onze koffie door duurzaam bonen in te kopen en het verbruik van water en energie bij de productie te reduceren. Zo krijg je echt duurzame koffie. En bij duurzame koffie horen ook duurzame koffieverpakkingen. Al onze koffieverpakkingen zijn gemaakt van een folie met een goede barrière en een lagere milieudruk (EVOH).

Duurzame koffie verdient een duurzaam koffiezetapparaat 

Flex by Redbeans - Geen contract, direct opzegbaar

Onze koffiemachines zijn gemaakt van aluminium. Zo vergroten we de levensduur van de koffiemachine. Ook is de Beanmachine energiezuinig en heeft energielabel A++. Wil jij altijd de lekkerste duurzame koffie en het mooiste koffiezetapparaat op werk? Met Flex by Redbeans heb je altijd koffie & thee, de mooiste koffiemachine en snelle support. Je kan op ieder moment andere koffiebonen kiezen, de hoeveelheid bonen aanpassen of een andere koffiemachine huren. Met Flex by Redbeans zit je nergens aan vast. Je kan het abonnement op ieder moment opzeggen, zonder opzegtermijn. Is je koffiemachine aan het einde van de levensduur? Dan komen wij hem bij je ophalen en proberen we de machine te ‘refurbishen’. Zo kan de machine opnieuw gebruikt worden. 

 Duurzaam gecertificeerde koffie & thee
 Flexibel abonnement: altijd opzeggen of aanpassen
Echt lekkere koffie
 14 dagen gratis uitproberen

Écht lekkere koffie

Wij houden van onze duurzame koffie. Maar onze koffie is niet compleet zonder onze Beanmachine. De meeste organisaties kopen koffie en koffiezetapparaten los is. Wij vinden dat dat beter, duurzamer en lekkerder kan. Onze koffie en koffiemachines zijn voor elkaar gemaakt. Je kan jouw koffiemachine instellen met de maalgraad en dosering die jij lekker vindt. Zo krijg je de lekkerste smaak en ben je er zeker van dat koffie op het werk straks een echte beleving is.

Duurzame koffie

De koffie van Redbeans was de eerste klimaatneutrale koffie van Nederland, en dat is de koffie nog steeds. We branden de koffie in onze eigen moderne branderij, die draait op duurzame energie. Met biologisch geteelde bonen, direct ingekocht bij de boer, voor een eerlijke prijs. Meer weten over duurzaamheid? Hier vind je meer informatie.

De Redbeans
Beanmachine zelf ervaren?

Bel mij terug Vul hieronder je gegevens in