

Onze service belofte aan jou
De lekkerste koffie op het werk krijg je niet alleen door goede bonen en een mooie machine. Het zit βm ook in de mensen erachter. Onze Premium Service en Support β met eigen technische dienst β weet alles van koffie Γ©n de machines, zodat jij en je collegaβs elke dag zorgeloos kunnen genieten van geweldige koffie.
Bekende foutcodes
Met Redbeans kies je voor een duurzame koffieoplossing. Ontdek hoeveel COβ-uitstoot jij bespaart met onze koffie en machines.
Start

Altijd lekkere koffie op het werk
Onze 100% biologische melanges zijn speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Ambachtelijk gebrand in onze eigen branderij in Almelo en perfect afgestemd op onze circulaire koffiemachines. Dat proef je bij elk kopje.
Onderhoud vΓ³Γ³r het nodig is
Belangrijk:
Plaats altijd eerst de gele sleutel in de machine om een foutcode te kunnen zien.
Code 36
Zetgroep time out
Oplossing: Haal de stekker uit het stopcontact en wacht minimaal één minuut.
Plaats de stekker terug. Wacht tot de machine weer opgestart is.
Code 51
Lekbak is vol
Oplossing: Leeg de water residubak onder in de machine.
Code 52
Deur is open
Oplossing: Doe de deur dicht en zorg dat deze goed dicht is.
Code 58
Zetgroep reiniging moet herstart worden
Oplossing: Voer de wekelijkse reiniging uit met *02*.
Code 65
Machine initialiseert
Oplossing: Even een moment geduld a.u.b.
Code 208
Afvalbakteller is gereset
Oplossing: Bevestig het legen van de afvalbak met de koffietoets op de deur.
Code 225
Afvalbak is vol
Oplossing: Leeg de afvalbak met koffiedik en reset de teller met *06*.
Code 227
Brewer reinigen met reinigingsmiddel
Oplossing: Voer de wekelijkse reiniging uit met *02*.
Code 228
Machine moet gespoeld worden
Oplossing: Voer de dagelijkse reiniging uit met *01*.
Geeft de koffiemachine een foutcode welke niet op deze lijst staat?
Bel dan met het Redbeans servicenummer:
085 - 00 63 065
Kunnen we je helpen?
In onze service app, het service dashboard en op deze pagina vind je makkelijke instructiefilmpjes, informatie en documenten over het onderhouden en reinigen van onze bonenmachines.