Offerte

De kantine is niet compleet zonder koffiemachine

In de kantine wil je iedereen snel van lekkere koffie voorzien. Maar kan instant koffie zich wel meten met verse koffie? Wij hebben een instant koffiemachine voor de kantine ontwikkeld, waarmee je écht lekkere koffie zet. Makkelijk, lekker én snel.

Wij hebben twee instant melanges ontwikkeld die resulteren in een smaakvolle koffie met een mooie crema. Hoe hebben we dit voor elkaar gekregen? Met 100% Arabica bonen uit Centraal Amerika en Afrika. High grown, slowroast gebrand, handpicked en gevriesdroogd voor het meeste smaakbehoud.

Heb je genoeg tijd om met verse bonen te werken? Dan hebben wij meerdere oplossingen in combinatie met verse melk. Meer weten? Lees dan snel verder.

Altijd lekkere koffie in de kantine

Met Flex by Redbeans

Wil je snel de lekkerste koffie in de kantine? Je hebt altijd de mooiste koffiemachine, de beste koffie & thee en snelle support in een flexibel model met Flex by Redbeans. Wij hebben altijd experts tot je beschikking die je overal mee helpen. Van de keuze van de machine en de melange tot het onderhoud. Met Flex by Redbeans, kan je wanneer je maar wilt een andere koffiemachine huren. Je zit nergens aan vast en kan altijd het abonnement opzeggen, zonder opzegtermijn. 

Met Flex by Redbeans heb je de touwtjes in eigen handen en zit je niet vast aan een langdurig contract. Weet je zeker dat je jouw bedrijf voor een langdurige periode aan ons wil verbinden? Dan kan dit natuurlijk! 

Flex by Redbeans

Wat zijn de voordelen?

Start

De mooiste koffiemachines met écht lekkere koffie. Zo geregeld en binnen een paar dagen geplaatst.

Switch

Wil je opschalen of afschalen. Of toch een machine met verse melk. Zo geregeld en zonder extra kosten.

Stop

Ben je niet tevreden? (we kunnen het ons niet voorstellen). Geen probleem. We halen alles op en betalen eventueel teveel betaalde huur netjes terug.

Wat is er inbegrepen in jouw Flex model?

Geniet van optimale bewegingsruimte met ons flexibele huur abonnement.

 • Altijd de mooiste koffievoorziening
 • Geen contract en direct opzegbaar
 • Inclusief all-in onderhoud
 • Geen verborgen kosten
 • Altijd tevreden werknemers
 • Helpdesk (telefoon, mail, chat) op werkdagen van 08:30 tot 17:00
 • Horecakwaliteit koffie
 • Bijplaatsen, terugnemen, omruilen, upgraden zonder kosten
 • Storingen binnen 12 werkuren verholpen
 • Gegarandeerd altijd lekkere koffie
 • Een koffievoorziening waar werknemers echt blij van worden
Alles bekijken

De lekkerste koffie op het werk

Hier drinken ze hem al

Bij een goede koffiemachine in de 
 kantine horen... goede bonen

Handpicked Arabica

De beste bonen zitten in rode rijpe bessen. Die moet je met de hand plukken. Want alleen zo selecteer je de beste koffies.

Bekijk onze melanges

Slow Roast in eigen branderij

We branden onze bonen lekker langzaam, wel zo’n 14 minuten. Dit doen we in onze eigen vernieuwde branderij in Almelo.

Vier heerlijke blends

We bieden vier verschillende melanges. Horecakwaliteit, duurzaam gecertificeerd, vers verpakt. Daarnaast hebben we twee heerlijke instant melanges voor als het snel moet.

Dol op koffie (in de kantine)

Dol op koffie (in de kantine)

Onze koffiemachines zijn mooi, krachtig en duurzaam. Ze zijn alleen niet compleet zonder onze koffiebonen. Bij ons koop je koffiebonen die perfect bij jouw (instant) koffiemachine passen. Kies bijvoorbeeld voor Redbeans Instant Dark Roast, of ga voor Redbeans Instant Medium Roast. Met deze combinatie, is koffie in de kantine altijd een beleving. En dat voor een vriendelijke prijs. Wij willen namelijk dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van lekkere koffie. 

Duurzame koffiebonen

We branden onze koffie in onze eigen branderij, die wordt gevoed door groene stroom. Bonen die we direct inkopen bij de bron, voor een eerlijke prijs. Je kunt kiezen uit verschillende melanges voor onze instant koffiemachines. Zo hebben we de Redbeans Instant Medium Roast bonen, die bestaan uit 100% pure Arabica bonen, Rainforest Alliance gecertificeerd, uit Zuid-Amerika en Afrika. Of de Redbeans Instant Dark Roast. Met een basis van 100% Arabica bonen, Fairtrade en Organic gecertificeerd. Onze koffiemachines zijn energiezuinig, gaan lang mee en hebben een duurzaam design. Goed voor het milieu én de wereld. 

Veelgestelde vragen over een koffiemachine op kantoor

 • Wat maakt dit Flex-abonnement nou zo uniek ten opzichte van andere koffieconcepten?

  Dit concept is zo uniek omdat jij op elk moment kan switchen, upgraden of stoppen met onze dienstverlening.

  In onzekere tijden horen flexibele oplossingen. We snappen heel goed dat je nog niet weet waar jouw bedrijf over twee, drie of vijf jaar staat.

  Wij groeien graag met jou mee, of als het voor jullie beter is, schalen wij af.

 • Kan ik werkelijk elke dag opzeggen?

  Je kan inderdaad elke dag opzeggen. Een mailtje is genoeg. We zetten het abonnement direct stop en komen de machine(s) dan zo snel mogelijk ophalen.

  Het bedrag wat je die maand te veel hebt betaald ontvang je vervolgens retour.

 • Wanneer en hoe vaak per jaar wordt er gefactureerd?

  Wij factureren aan het begin van elke maand de kosten voor de machine(s) en daarnaast krijg je elke keer een factuur bij de levering van je producten.

 • Wat is nou precies het verschil tussen huur en flex?

  Bij huur leg je je voor langere tijd vast (3-5 of soms wel 10 jaar). Vaak zijn dit grotere projecten waarbij meerdere machines staan.

  Wanneer je je voor langere tijd vastlegt geeft dit ons een zekerheid, waarbij dan ook financiële voordelen bij komen kijken.

 • Hoe kan ik ingrediënten bestellen?

  Bestellen kan gemakkelijk via onze webshop. Hier kan je jouw gewenste producten in je winkelmand doen of oude bestellingen nogmaals bestellen.

 • Ik weet niet welke machine het beste bij ons past. Kunnen jullie mij helpen?

  We helpen je graag! Wanneer je een formulier invult nemen wij contact met je op. We kijken samen naar jouw situatie en komen daarvoor met een passende oplossing.

Stel je Flex by Redbeans samen

Vertel ons je wensen zodat wij een voorstel op maat kunnen maken! OFFERTE
PER MAIL

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor bij jou op het werk. Weet je nog niet helemaal wat bij jou past? Geen probleem, wij kunnen je altijd helpen met het uitzoeken van de perfecte koffievoorziening. 

Aantal koffiedrinkers

Locaties

Melk

Zetmethode

Gegevens