De kantine is niet compleet zonder koffiemachine

In de kantine wil je iedereen snel van lekkere koffie voorzien. Maar kan instant koffie zich wel meten met verse koffie? Wij hebben een instant koffiemachine voor de kantine ontwikkeld, waarmee je écht lekkere koffie zet. Makkelijk, lekker én snel.

Wij hebben twee instant melanges ontwikkeld die resulteren een smaakvolle koffie met een mooie crema. Hoe hebben we dit voor elkaar gekregen? Met 100% Arabica bonen uit Centraal Amerika en Afrika. High grown, slowroast gebrand, handpicked en gevriesdroogd voor het meeste smaakbehoud.

Altijd lekkere koffie in de kantine

Flex by Redbeans

Wil je snel de lekkerste koffie in de kantine? Je hebt altijd de mooiste koffiemachine, de beste koffie & thee en snelle support met Flex by Redbeans. Wij hebben altijd experts tot je beschikking die je overal mee helpen. Van de keuze van de machine en de melange tot het onderhoud. Met Flex by Redbeans, kan je wanneer je maar wilt een andere koffiemachine huren of de hoeveelheid koffie aanpassen. Je zit nergens aan vast en kan altijd het abonnement opzeggen, zonder opzegtermijn. 

 Duurzaam gecertificeerde koffie & thee
 Flexibel abonnement: altijd opzeggen of aanpassen
Echt lekkere koffie
 14 dagen gratis uitproberen

Dol op koffie (in de kantine)

Onze koffiemachines zijn mooi, krachtig en duurzaam. Ze zijn alleen niet compleet zonder onze koffiebonen. Bij ons koop je koffiebonen die perfect bij jouw (instant) koffiemachine passen. Kies bijvoorbeeld voor Redbeans Instant Dark Roast, of ga voor Redbeans Instant Medium Roast. Met deze combinatie, is koffie in de kantine altijd een beleving. En dat voor een vriendelijke prijs. Wij willen namelijk dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van lekkere koffie. 

Duurzame koffiebonen

We branden onze koffie in onze eigen branderij, die wordt gevoed door groene stroom. Bonen die we direct inkopen bij de bron, voor een eerlijke prijs. Wij hebben diverse koffiebonen voor onze instant koffiemachines. Zo hebben we de Redbeans Instant Medium Roast bonen, die bestaan uit 100% pure Arabica bonen, Rainforest Alliance gecertificeerd, uit Zuid-Amerika en Afrika. Of de Redbeans Instant Dark Roast. Met een basis van 100% Arabica bonen, Fairtrade en Organic gecertificeerd. Onze koffiemachines zijn energiezuinig, gaan lang mee en hebben een duurzaam design. Goed voor het milieu én de wereld. 

Bel mij terug Vul hieronder je gegevens in