De beste koffie op het werk

Lekkere koffie begint met de juiste bonen. Daarom hebben we zelf de lekkerste bonen voor onze koffiezetapparaten ontwikkeld, zodat jij altijd de lekkerste koffie op het werk hebt. Wij hebben onze koffiebonen en -machines helemaal op elkaar afgestemd, waardoor iedere nuance in je koffiekop belandt. Wat je smaak ook is, wij hebben een koffiebonen voor jou. Van een kruidige koffie met bittere noten- en chocoladehinten tot koffie met een hint van citrus en rood fruit.

Altijd lekkere koffie in de kantine

Flex by Redbeans

Wil jij altijd de lekkerste koffie op werk? Met Flex by Redbeans heb je de lekkerste koffie & thee, het mooiste koffiezetapparaat en snelle support. Wij hebben service experts door het hele land die klaar staan voor jou. Wij kunnen je helpen met de keuze van de perfecte koffiebonen en we staan binnen 8 werkuren op de stoep als er iets mis is met jouw koffiemachine. Je kan op ieder moment een andere koffie kiezen, de hoeveelheid koffie aanpassen of een ander koffiezetapparaat huren. Je zit nergens aan vast en kan Flex by Redbeans altijd opzeggen, zonder opzegtermijn.  

 Duurzaam gecertificeerde koffie & thee
 Flexibel abonnement: altijd opzeggen of aanpassen
Echt lekkere koffie
 14 dagen gratis uitproberen

Echt lekkere koffie

Wij houden van lekkere koffie op het werk. Koffie gemaakt van onze zelf gebrande koffiebonen. Onze koffie is niet compleet zonder onze duurzame, krachtige koffiezetapparaten. Koffiezetapparaten die perfect worden afgesteld met de maalgraad en dosering die jij lekker vindt. De meeste bedrijven kopen koffiebonen en -machines apart in. Dat kan anders! Het combineren van onze koffie en koffiemachines zorgen voor de beste smaak. Zo ben je er zeker van dat koffie op het werk straks een sensatie is. 

Duurzaamheid in ons DNA

Redbeans was de eerste klimaatneutrale koffie van Nederland, en dat zijn we nog steeds. Met koffie die we branden in onze eigen branderij, gevoegd door groene stroom. En met biologisch geteelde bonen, ingekocht bij de bron voor een eerlijke prijs. De koffiemelanges zijn goed voor mens en milieu. Ook onze koffiemachines zijn energiezuinig en gaan lang mee, gemaakt van duurzaam materiaal en voor meer dan 95% recyclebaar. 

Bel mij terug Vul hieronder je gegevens in