Voordelen van Flex

By Redbeans

Start

De mooiste koffiemachines met écht lekkere koffie. Zo geregeld en binnen een paar dagen geplaatst.

Switch

Wil je opschalen of afschalen. Of toch een machine met verse melk. Zo geregeld en zonder extra kosten.

Stop

Ben je niet tevreden? (we kunnen het ons niet voorstellen). Geen probleem. We halen alles op en betalen eventueel teveel betaalde huur netjes terug.

De lekkerste koffie op het werk

Hier drinken ze hem al

Wat is er inbegrepen in jouw Flex model?

Geniet van optimale bewegingsruimte met ons flexibele huur abonnement.

 • Altijd de mooiste koffievoorziening
 • Geen contract en direct opzegbaar
 • Inclusief all-in onderhoud
 • Geen verborgen kosten
 • Altijd tevreden werknemers
 • Helpdesk (telefoon, mail, chat) op werkdagen van 08:30 tot 17:00
 • Horecakwaliteit koffie
 • Bijplaatsen, terugnemen, omruilen, upgraden zonder kosten
 • Storingen binnen 12 werkuren verholpen
 • Gegarandeerd altijd lekkere koffie
 • Een koffievoorziening waar werknemers echt blij van worden
Alles bekijken

De beste koffie op het werk

Lekkere koffie begint met de juiste bonen. Daarom hebben we zelf de lekkerste bonen voor onze koffiezetapparaten ontwikkeld, zodat jij altijd de lekkerste koffie op het werk hebt. Wij hebben onze koffiebonen en -machines helemaal op elkaar afgestemd, waardoor iedere nuance in je koffiekop belandt. Wat je smaak ook is, wij hebben de juiste koffiebonen voor jou. Van een kruidige koffie met bittere noten- en chocoladehinten tot koffie met een hint van citrus en rood fruit.

Stel je Flex by Redbeans samen

Vertel ons je wensen zodat wij een voorstel op maat kunnen maken! Altijd lekkere koffie op het werk

Flex by Redbeans

Wil jij altijd de lekkerste koffie op werk? Met Flex by Redbeans heb je de lekkerste koffie & thee, het mooiste koffiezetapparaat en snelle support. Wij hebben service experts door het hele land die klaar staan voor jou. Wij kunnen je helpen met de keuze van de perfecte koffiebonen en we staan binnen 8 werkuren op de stoep als er iets mis is met jouw koffiemachine. Je kan op ieder moment een andere koffie kiezen, de hoeveelheid koffie aanpassen of een ander koffiezetapparaat huren. Je zit nergens aan vast en kan Flex by Redbeans altijd opzeggen, zonder opzegtermijn.  

Bij een goede zakelijke
koffiemachine horen... goede bonen

Handpicked Arabica

De beste bonen zitten in rode rijpe bessen. Die moet je met de hand plukken. Want alleen zo selecteer je de beste koffies.

Bekijk onze melanges

Slow Roast in eigen branderij

We branden onze bonen lekker langzaam, wel zo’n 14 minuten. Dit doen we in onze eigen vernieuwde branderij in Almelo.

Vier heerlijke blends

We bieden vier verschillende melanges. Horecakwaliteit, duurzaam gecertificeerd, vers verpakt. Daarnaast hebben we twee heerlijke instant melanges voor als het snel moet.

Echt lekkere koffie

Echt lekkere koffie

Wij houden van lekkere koffie op het werk. Koffie gemaakt van onze zelf gebrande koffiebonen. Onze koffie is niet compleet zonder onze duurzame, krachtige koffiezetapparaten. Koffiezetapparaten die perfect worden afgesteld met de maalgraad en dosering die jij lekker vindt. De meeste bedrijven kopen koffiebonen en -machines apart in. Dat kan anders! Het combineren van onze koffie en koffiemachines zorgen voor de beste smaak. Zo ben je er zeker van dat koffie op het werk straks een sensatie is. 

Duurzaamheid in ons DNA

Redbeans was de eerste klimaatneutrale koffie van Nederland, en dat zijn we nog steeds. Met koffie die we branden in onze eigen branderij, gevoegd door groene stroom. En met biologisch geteelde bonen, ingekocht bij de bron voor een eerlijke prijs. De koffiemelanges zijn goed voor mens en milieu. Ook onze koffiemachines zijn energiezuinig en gaan lang mee, gemaakt van duurzaam materiaal en voor meer dan 95% recyclebaar. 

Veelgestelde vragen over een koffiemachine op kantoor

 • Wat maakt dit Flex-abonnement nou zo uniek ten opzichte van andere koffieconcepten?

  Dit concept is zo uniek omdat jij op elk moment kan switchen, upgraden of stoppen met onze dienstverlening.

  In onzekere tijden horen flexibele oplossingen. We snappen heel goed dat je nog niet weet waar jouw bedrijf over twee, drie of vijf jaar staat.

  Wij groeien graag met jou mee, of als het voor jullie beter is, schalen wij af.

 • Kan ik werkelijk elke dag opzeggen?

  Je kan inderdaad elke dag opzeggen. Een mailtje is genoeg. We zetten het abonnement direct stop en komen de machine(s) dan zo snel mogelijk ophalen.

  Het bedrag wat je die maand te veel hebt betaald ontvang je vervolgens retour.

 • Wanneer en hoe vaak per jaar wordt er gefactureerd?

  Wij factureren aan het begin van elke maand de kosten voor de machine(s) en daarnaast krijg je elke keer een factuur bij de levering van je producten.

 • Wat is nou precies het verschil tussen huur en flex?

  Bij huur leg je je voor langere tijd vast (3-5 of soms wel 10 jaar). Vaak zijn dit grotere projecten waarbij meerdere machines staan.

  Wanneer je je voor langere tijd vastlegt geeft dit ons een zekerheid, waarbij dan ook financiële voordelen bij komen kijken.

 • Hoe kan ik ingrediënten bestellen?

  Bestellen kan gemakkelijk via onze webshop. Hier kan je jouw gewenste producten in je winkelmand doen of oude bestellingen nogmaals bestellen.

 • Ik weet niet welke machine het beste bij ons past. Kunnen jullie mij helpen?

  We helpen je graag! Wanneer je een formulier invult nemen wij contact met je op. We kijken samen naar jouw situatie en komen daarvoor met een passende oplossing.

Bel mij terug Vul hieronder je gegevens in