Offerte

Onze high-end koffiebranderij

Al sinds 1881 brandt onze zusterorganisatie Neuteboom Coffeeroasters koffie. Al meer dan 130 jaar ervaring dus. Onze uitgebreide kennis in het duurzaam produceren en de betrokkenheid bij kleine boeren en hun duurzame productie is niet zomaar ontstaan. Neuteboom Coffeeroasters schreef in het verleden al geschiedenis door als eerste brander in Nederland Max Havelaar koffie te gaan branden. Ook nu lopen we graag voorop en gaan we de strijd aan tegen global warming door nee te zeggen tegen het gebruik van kunstmatige bestrijdingsmiddelen en kunstmest. We gaan alleen voor ideeën waar we echt achterstaan. Dat doen we graag om onze klanten het beste product te kunnen geven.

Onze moderne en in 2021 totaal vernieuwde branderij in Almelo bestaat uit twee brandinstallaties en zeven verschillende verpakkingslijnen. We combineren het kleinschalige en ambachtelijke met het professionele en geautomatiseerde werken om zo een zo hoogwaardig als mogelijk eindproduct te krijgen, met een hoge mate van betrouwbaarheid en efficiency. We willen dat onze koffie namelijk altijd smaakt zoals deze moet smaken!

We werken dankzij de nieuwe installatie extra duurzaam. We gebruiken minder energie, en de energie die we gebruiken is met name groen gas. De bonen zijn biologisch geteeld en kopen we zo direct als mogelijk is in bij boerenorganisaties. Zo branden we altijd de lekkerste koffie voor op kantoor! 

Eens komen kijken? Van harte welkom!

Wil je meer weten over hoe een koffiebranderij functioneert of over het product koffie? We nodigen je van harte uit voor een bezoek en rondleiding. Leuk voor een teamuitje of vergadering op locatie. Onze ontvangstruimte kan tot 60 mensen herbergen en beschikt over onder meer een grootbeeld scherm en… koffiemachines! Bel ons als je meer wilt weten.

OFFERTE
PER MAIL

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor bij jou op het werk. Weet je nog niet helemaal wat bij jou past? Geen probleem, wij kunnen je altijd helpen met het uitzoeken van de perfecte koffievoorziening. 

Aantal koffiedrinkers

Locaties

Melk

Zetmethode

Gegevens