Hét zakelijke koffiemachine abonnement

Je regelt eenvoudig de lekkerste koffie met Flex by Redbeans. Eén flexibel koffie abonnement met machine voor op kantoor. Altijd voorzien van een mooiste koffiemachine, de lekkerste koffie, thee en super support. Dus als je kantoorsituatie verandert, dan pas je makkelijk het soort koffiemachine en de hoeveelheid koffie aan. Je zit nergens aan vast en kunt op elk moment aanpassen, of opzeggen, zonder opzegtermijn.

Met Flex by Redbeans stel je makkelijk je koffiemachine abonnement samen. Kies voor de Beanmachine die past bij jouw kantoor. Laat ons weten hoeveel koffie- en theedrinkers je hebt en wij zorgen voor de rest. We stellen de Beanmachine af zoals jij dat wilt. Met je eigen maalgraad en dosering, en natuurlijk afgestemd op jullie servies en papercups. En omdat een molen altijd even moet indraaien, komen we na 2 weken weer terug. 

Koffie abonnement met machine

Flex by Redbeans - Geen contract, direct opzegbaar

Wij zijn fan van koffie. Bedrijven kopen vaak koffiebonen en -machines los in. koffiebonen. Bij Redbeans vinden we dat dit anders kan. Beter, lekkerder én duurzamer. Onze koffiebonen en koffiemachines zijn een perfecte match. De combinatie zorgt voor een smaaksensatie, waardoor je koffie bij jou op de zaak straks een echte beleving is. Daarom hebben wij Flex by Redbeans; een koffie abonnement met machine. Wij hebben altijd een koffiemachine die past bij jouw bedrijf. Liever een koffieautomaat op kantoor met verse melk? Of op korte termijn een kleine Beanmachine nodig voor de pantry? Met Redbeans Flex Only regel je het binnen een handomdraai. Alles voor een vaste prijs per maand, op basis van de koffie die je zet.

 Duurzaam gecertificeerde koffie & thee
 Flexibel abonnement: altijd opzeggen of aanpassen
Echt lekkere koffie
 14 dagen gratis uitproberen

Super snelle service

Wij vinden het belangrijk dat je altijd een werkend koffiezetapparaat hebt. Bij ons koffiemachine abonnement ‘Flex by Redbeans’ heb je altijd super snelle service. Wij hebben altijd experts tot je beschikking die je overal mee helpen. Van de keuze van de machine en de melange tot het onderhoud. Onze servicemonteurs zitten door het hele land. Dus als er een keer iets is, lossen we het binnen 8 uur voor je op. Omdat we alles zelf maken, hebben we geen wachttijden op onderdelen, is alles op voorraad en kunnen we meteen op weg.

Duurzame koffie(machines)

Wij produceerden de allereerste klimaatneutrale koffie van Nederland. En dat doen we nog steeds. Biologisch geteelde bonen, zonder pesticiden, direct bij de bron ingekocht. En dat alles voor een fair prijs. Niet alleen onze koffie is duurzaam. Ook onze koffiezetapparaten zijn energiezuinig en gaan lang mee. Onze Beanmachine is geproduceerd van duurzame materialen en is voor meer dan 95% recyclebaar. Verpakkingsmateriaal is recyclebaar of gerecycled. Ons randassortiment is duurzaam. En ook het transport organiseren we duurzaam en efficiënt.

De Redbeans
Beanmachine zelf ervaren?

Bel mij terug Vul hieronder je gegevens in