De mooiste koffiemachine huren voor zakelijk gebruik

Je beste dagen op kantoor beginnen met koffie. En de beste koffie begint bij een goede koffiemachine. Wij hebben een zakelijke koffiemachine ontwikkeld speciaal voor op kantoor: de Beanmachine. Perfect afgestemd op onze koffie, zodat iedere nuance van de bonen in je koffie terecht komen. De Beanmachine is een zakelijke koffiemachine met een uniek design, gemaakt van duurzame materialen.

Wij begrijpen dat de kantoorsituatie regelmatig veranderd. Daarom hebben wij een ruim assorti aan koffiemachines die je zakelijk kunt huren. Er past er altijd wel een bij jouw kantoor. Wil je switchen van koffiemachine? Geen probleem. Bij ons is het bijplaatsen, terugnemen, omruilen of upgraden van de koffiemachine altijd zonder extra kosten. 

Een zakelijke koffiemachine huren 

Flex by Redbeans

Eenvoudig de lekkerste koffie regelen op kantoor? Met Flex by Redbeans, heb je altijd de lekkerste koffie, thee en super support. Je kan altijd makkelijk een andere zakelijke koffiemachine huren of de hoeveelheid koffie aanpassen, mocht je kantoorsituatie veranderen. Flex by Redbeans pas je op ieder moment aan of zeg je makkelijk op zonder opzegtermijn. Super flexibel!

 Duurzaam gecertificeerde koffie & thee
 Flexibel abonnement: altijd opzeggen of aanpassen
Echt lekkere koffie
 14 dagen gratis uitproberen

Dol op koffie(machines)

Wij houden van koffie. En koffiemachines. Koffie die we zelf branden en gezet met koffiemachines die we zelf ontwerpen. Afgesteld op de gewenste maalgraad en dosering. Bij ons koop je koffiebonen die perfect bij jouw gehuurde koffiemachine passen. Onze koffies en koffiemachines zijn namelijk voor elkaar gemaakt. Met deze combinatie, zorg je ervoor dat koffie op kantoor altijd een beleving is.

Duurzaamheid zit in ons DNA

Wij produceerden als eerste klimaatneutrale koffie in Nederland. En nog steeds is al onze koffie klimaatneutraal. We gebruiken biologisch geteelde bonen, zonder pesticiden, die we direct bij de bron inkopen. Natuurlijk voor een fair prijs. Onze koffiebonen worden gebrand in onze eigen moderne branderij, die loopt op groene stroom. Onze branderij gebruikt hergebruikte koffievliezen als brandstof. Goed voor het milieu én voor de koffie. Een lange levensduur en energiezuinig zijn; dat vinden we belangrijk bij een zakelijke koffiemachine. We zoeken continu naar manieren om de keten circulair in te richten en om afval te verminderen. Zo hergebruiken we bijvoorbeeld koffiedrab. De Beanmachine is voor meer dan 95% recyclebaar en geproduceerd van duurzame materialen. 

Bel mij terug Vul hieronder je gegevens in