Offerte

De mooiste koffiemachine huren voor zakelijk gebruik

Je beste dagen op kantoor beginnen met koffie. En de beste koffie begint bij een goede koffiemachine. Wij hebben een zakelijke koffiemachine ontwikkeld speciaal voor op kantoor: de Beanmachine. Perfect afgestemd op onze koffie, zodat iedere nuance van de bonen in je koffie terecht komen. De Beanmachine is een zakelijke koffiemachine met een uniek design, gemaakt van duurzame materialen.

Wij begrijpen dat de kantoorsituatie regelmatig veranderd. Daarom hebben wij een ruim assortiment aan koffiemachines die je zakelijk kunt huren. Er past er altijd wel een bij jouw kantoor. Wil je switchen van koffiemachine? Geen probleem. Bij ons is het bijplaatsen, terugnemen, omruilen of upgraden van de koffiemachine altijd zonder extra kosten. 


De lekkerste koffie op het werk

Hier drinken ze hem al
Dol op koffie(machines)

Dol op koffie(machines)

Wij houden van koffie. En koffiezetapparaten. Koffie die we zelf branden en gezet met koffiemachines die we zelf ontwerpen. Afgesteld op de gewenste maalgraad en dosering. Bij ons koop je koffiebonen die perfect bij jouw gehuurde koffiemachine passen. Onze koffies en koffiemachines zijn namelijk voor elkaar gemaakt. Met deze combinatie, zorg je ervoor dat koffie op kantoor altijd een beleving is.

Duurzaamheid zit in ons DNA

Wij produceerden als eerste klimaatneutrale koffie in Nederland. En nog steeds is al onze koffie klimaatneutraal. We gebruiken biologisch geteelde bonen, zonder pesticiden, die we direct bij de bron inkopen. Natuurlijk voor een faire prijs. Onze koffiebonen worden gebrand in onze eigen moderne en energiezuinige branderij en we gebruiken groene stroom. Goed voor het milieu én voor de koffie. Een lange levensduur en energiezuinig zijn; dat vinden we belangrijk bij een zakelijke koffiemachine. We zoeken continu naar manieren om de keten circulair in te richten en om afval te verminderen. Zo hergebruiken we bijvoorbeeld koffiedrab. De Beanmachine is voor meer dan 95% recyclebaar en geproduceerd van duurzame materialen. 

Bij een goede zakelijke
koffiemachine horen... goede bonen

Handpicked Arabica

De beste bonen zitten in rode rijpe bessen. Die moet je met de hand plukken. Want alleen zo selecteer je de beste koffies.

Bekijk onze melanges

Slow Roast in eigen branderij

We branden onze bonen lekker langzaam, wel zo’n 14 minuten. Dit doen we in onze eigen vernieuwde branderij in Almelo.

Vier heerlijke blends

We bieden vier verschillende melanges. Horecakwaliteit, duurzaam gecertificeerd, vers verpakt. Daarnaast hebben we twee heerlijke instant melanges voor als het snel moet.

Voordelen van Flex

By Redbeans

Start

De mooiste koffiemachines met écht lekkere koffie. Zo geregeld en binnen een paar dagen geplaatst.

Switch

Wil je opschalen of afschalen. Of toch een machine met verse melk. Zo geregeld en zonder extra kosten.

Stop

Ben je niet tevreden? (we kunnen het ons niet voorstellen). Geen probleem. We halen alles op en betalen eventueel teveel betaalde huur netjes terug.

Een zakelijke koffiemachine huren 

Flex by Redbeans

Eenvoudig de lekkerste koffie regelen op kantoor? Met Flex by Redbeans, heb je altijd de lekkerste koffie, thee en super support. Je kan altijd makkelijk een andere zakelijke koffiemachine huren of de hoeveelheid koffie aanpassen, mocht je kantoorsituatie veranderen. Flex by Redbeans pas je op ieder moment aan of zeg je makkelijk op zonder opzegtermijn. Super flexibel!

Wat garanderen wij?

Geniet van optimale bewegingsruimte met ons flexibele huur abonnement.

 • Altijd de mooiste koffievoorziening
 • Geen contract en direct opzegbaar
 • Inclusief all-in onderhoud
 • Geen verborgen kosten
 • Altijd tevreden werknemers
 • Helpdesk (telefoon, mail, chat) op werkdagen van 08:30 tot 17:00
 • Horecakwaliteit koffie
 • Bijplaatsen, terugnemen, omruilen, upgraden zonder kosten
 • Storingen zo snel mogelijk verholpen
 • Gegarandeerd altijd lekkere koffie
 • Een koffievoorziening waar werknemers echt blij van worden
Alles bekijken

Stel je Flex by Redbeans samen

Vertel ons je wensen zodat wij een voorstel op maat kunnen maken! Veelgestelde vragen over een koffiemachine op kantoor

 • Wat maakt dit Flex-abonnement nou zo uniek ten opzichte van andere koffieconcepten?

  Dit concept is zo uniek omdat jij op elk moment kan switchen, upgraden of stoppen met onze dienstverlening.

  In onzekere tijden horen flexibele oplossingen. We snappen heel goed dat je nog niet weet waar jouw bedrijf over twee, drie of vijf jaar staat.

  Wij groeien graag met jou mee, of als het voor jullie beter is, schalen wij af.

 • Kan ik werkelijk elke dag opzeggen?

  Je kan inderdaad elke dag opzeggen. Een mailtje is genoeg. We zetten het abonnement direct stop en komen de machine(s) dan zo snel mogelijk ophalen.

  Het bedrag wat je die maand te veel hebt betaald ontvang je vervolgens retour.

 • Wanneer en hoe vaak per jaar wordt er gefactureerd?

  Wij factureren aan het begin van elke maand de kosten voor de machine(s) en daarnaast krijg je elke keer een factuur bij de levering van je producten.

 • Wat is nou precies het verschil tussen huur en flex?

  Bij huur leg je je voor langere tijd vast (3-5 of soms wel 10 jaar). Vaak zijn dit grotere projecten waarbij meerdere machines staan.

  Wanneer je je voor langere tijd vastlegt geeft dit ons een zekerheid, waarbij dan ook financiële voordelen bij komen kijken.

 • Hoe kan ik ingrediënten bestellen?

  Bestellen kan gemakkelijk via onze webshop. Hier kan je jouw gewenste producten in je winkelmand doen of oude bestellingen nogmaals bestellen.

 • Ik weet niet welke machine het beste bij ons past. Kunnen jullie mij helpen?

  We helpen je graag! Wanneer je een formulier invult nemen wij contact met je op. We kijken samen naar jouw situatie en komen daarvoor met een passende oplossing.

OFFERTE
PER MAIL

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor bij jou op het werk. Weet je nog niet helemaal wat bij jou past? Geen probleem, wij kunnen je altijd helpen met het uitzoeken van de perfecte koffievoorziening. 

Aantal koffiedrinkers

Locaties

Melk

Zetmethode

Gegevens