Offerte

Een koffiemachine met een betaalsysteem? Wij hebben betaalsystemen waarmee wij jouw koffiemachine kunnen uitrusten. Er zijn een aantal betaaloplossingen voor koffiemachines in de zakelijke markt die beschikbaar zijn. Een van de meest populaire opties is het gebruik van een betaalkaart of een mobiele telefoon-gebaseerde oplossing, zoals NFC of QR-codes. Dit maakt het voor de gebruiker eenvoudig om betalingen te verrichten zonder cash te gebruiken.

Payter betaalsysteem

Het Payter systeem is een betaaloplossing die specifiek is ontworpen voor de vendingbranche. Het is een all-in-one betaaloplossing die een combinatie biedt van een betaalterminal, een prepaid-systeem en een klantenkaart. 

Voordelen van het Payter systeem zijn:

  • Flexibiliteit in betaalmogelijkheden zoals, iDeal creditcard en prepaid-kaarten.
  • Verbetert het inzicht in het gebruik van de machines.
  • Geen cash nodig. 
  • Mogelijkheid om te integreren met bestaande systemen zoals kassa- en klantenbeheersoftware.

Een koffiemachine met betaaloplossing

Een koffiemachine met betaalsysteem is voor veel situaties een ideale oplossing. Deze oplossing zie veel bij koffiemachines in (sport)kantines, bij een school of tankstation. In deze gevallen wil je de bezoeker graag gebruik laten maken van een goede koffievoorziening, maar je wil niet alle kosten dragen. Met de betaaloplossing voor je koffiemachine vraag je gemakkelijk een kleine bedrage voor de kop koffie. 

Deze oplossing werkt ook voor gedeelde kantoren. 

OFFERTE
PER MAIL

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor bij jou op het werk. Weet je nog niet helemaal wat bij jou past? Geen probleem, wij kunnen je altijd helpen met het uitzoeken van de perfecte koffievoorziening. 

Aantal koffiedrinkers

Locaties

Melk

Zetmethode

Gegevens