Offerte

Voordelen van Flex

By Redbeans

Start

De mooiste koffiemachines met écht lekkere koffie. Zo geregeld en binnen een paar dagen geplaatst.

Switch

Wil je opschalen of afschalen. Of toch een machine met verse melk. Zo geregeld en zonder extra kosten.

Stop

Ben je niet tevreden? (we kunnen het ons niet voorstellen). Geen probleem. We halen alles op en betalen eventueel teveel betaalde huur netjes terug.

De lekkerste koffie op het werk

Hier drinken ze hem al

Wat is er inbegrepen in jouw Flex model?

Geniet van optimale bewegingsruimte met ons flexibele huur abonnement.

 • Altijd de mooiste koffievoorziening
 • Geen contract en direct opzegbaar
 • Inclusief all-in onderhoud
 • Geen verborgen kosten
 • Altijd tevreden werknemers
 • Helpdesk (telefoon, mail, chat) op werkdagen van 08:30 tot 17:00
 • Horecakwaliteit koffie
 • Bijplaatsen, terugnemen, omruilen, upgraden zonder kosten
 • Storingen binnen 12 werkuren verholpen
 • Gegarandeerd altijd lekkere koffie
 • Een koffievoorziening waar werknemers echt blij van worden
Alles bekijken

Het mooiste koffiezetapparaat voor bedrijven

Onze bonen verdienen het beste koffiezetapparaat. We hebben daarom een koffieautomaat speciaal voor bedrijven ontwikkeld: de Beanmachine. De Beanmachine is perfect afgestemd op onze koffie, waardoor iedere nuance van de koffieboon in je koffie terecht komt. Een koffiemachine voor bedrijven die gezien mag worden; dat is de Beanmachine. Deze bedrijfs koffiemachine straalt het complete plaatje uit, namelijk kwaliteit, een uniek design en duurzame materialen.

Wij hebben een ruim assortiment aan koffieautomaten, zodat er altijd een automaat die past bij jouw bedrijf. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Beanmachine met een extra grote bonencontainer, of met verse melk. Of je kiest voor Redbeans Instant, een koffieautomaat waarmee je snel écht lekkere koffie zet voor je bedrijf. Perfect als je gasten ontvangt of voor in het bedrijfsrestaurant.


Stel je Flex by Redbeans samen

Vertel ons je wensen zodat wij een voorstel op maat kunnen maken! Een nieuwe koffiemachine voor bedrijven

Flex by Redbeans

Je regelt eenvoudig de beste koffie met Flex by Redbeans. Met dit flexibele abonnement voor bedrijfs koffiemachines, heb je altijd de lekkerste koffie, thee en super support. Als je bedrijfssituatie verandert, pas je eenvoudig het soort koffiemachine en de hoeveelheid koffie aan. Je kunt op elk moment het abonnement aanpassen of opzeggen zonder opzegtermijn. Super flexibel!

Bij een goede bedrijfs
koffiemachine horen... goede bonen

Handpicked Arabica

De beste bonen zitten in rode rijpe bessen. Die moet je met de hand plukken. Want alleen zo selecteer je de beste koffies.

Bekijk onze melangesSlow Roast in eigen branderij

We branden onze bonen lekker langzaam, wel zo’n 14 minuten. Dit doen we in onze eigen vernieuwde branderij in Almelo.

Vier heerlijke blends

We bieden vier verschillende melanges. Horecakwaliteit, duurzaam gecertificeerd, vers verpakt. Daarnaast hebben we twee heerlijke instant melanges voor als het snel moet.

Stapelgek op koffie(machines)

Stapelgek op koffie(machines)

Koffie is onze grote liefde. Koffie gemaakt van koffiebonen die we zelf branden en gezet door professionele koffiemachines die we zelf designen. Helemaal afgesteld op jouw gewenste maalgraad en dosering. Bedrijven kopen vaak koffie en koffiemachines los in. In onze opinie, kan dat anders én lekkerder. Onze koffies en koffiemachines zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze zijn voor elkaar gemaakt. Onze koffie en koffiemachines combineren zorgt voor een smaaksensatie. Zo weet je zeker dat koffie op kantoor altijd een beleving is.

Duurzame koffie voor jouw bedrijf

Wij waren de allereerste die klimaatneutrale koffie produceerden in Nederland. En dat doen we nog steeds. Biologisch geteelde bonen, zonder pesticiden, direct bij de bron ingekocht. En dat alles voor een faire prijs. Gebrand in onze eigen moderne branderij. 

Onze professionele koffiemachines voor bedrijven hebben een lange levensduur en zijn zeer energiezuinig. Daarnaast zoeken we aanhoudend naar manieren om afval te verminderen en de keten circulair in te richten, door bijvoorbeeld koffiedrab her te gebruiken. Onze Beanmachine is geproduceerd van duurzame materialen en is voor meer dan 95% recyclebaar. Verpakkingsmateriaal is recyclebaar of gerecycled. Ons randassortiment is duurzaam. En ook het transport organiseren we duurzaam en efficiënt. 

Veelgestelde vragen over een koffiemachine bij bedrijven

 • Wat maakt dit Flex-abonnement nou zo uniek ten opzichte van andere koffieconcepten?

  Dit concept is zo uniek omdat jij op elk moment kan switchen, upgraden of stoppen met onze dienstverlening.

  In onzekere tijden horen flexibele oplossingen. We snappen heel goed dat je nog niet weet waar jouw bedrijf over twee, drie of vijf jaar staat.

  Wij groeien graag met jou mee, of als het voor jullie beter is, schalen wij af.

 • Kan ik werkelijk elke dag opzeggen?

  Je kan inderdaad elke dag opzeggen. Een mailtje is genoeg. We zetten het abonnement direct stop en komen de machine(s) dan zo snel mogelijk ophalen.

  Het bedrag wat je die maand te veel hebt betaald ontvang je vervolgens retour.

 • Wanneer en hoe vaak per jaar wordt er gefactureerd?

  Wij factureren aan het begin van elke maand de kosten voor de machine(s) en daarnaast krijg je elke keer een factuur bij de levering van je producten.

 • Wat is nou precies het verschil tussen huur en flex?

  Bij huur leg je je voor langere tijd vast (3-5 of soms wel 10 jaar). Vaak zijn dit grotere projecten waarbij meerdere machines staan.

  Wanneer je je voor langere tijd vastlegt geeft dit ons een zekerheid, waarbij dan ook financiële voordelen bij komen kijken.

 • Hoe kan ik ingrediënten bestellen?

  Bestellen kan gemakkelijk via onze webshop. Hier kan je jouw gewenste producten in je winkelmand doen of oude bestellingen nogmaals bestellen.

 • Ik weet niet welke machine het beste bij ons past. Kunnen jullie mij helpen?

  We helpen je graag! Wanneer je een formulier invult nemen wij contact met je op. We kijken samen naar jouw situatie en komen daarvoor met een passende oplossing.

OFFERTE
PER MAIL

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor bij jou op het werk. Weet je nog niet helemaal wat bij jou past? Geen probleem, wij kunnen je altijd helpen met het uitzoeken van de perfecte koffievoorziening. 

Aantal koffiedrinkers

Locaties

Melk

Zetmethode

Gegevens