Het mooiste koffiezetapparaat voor bedrijven

Onze bonen verdienen het beste koffiezetapparaat. We hebben daarom een koffieautomaat speciaal voor bedrijven ontwikkeld: de Beanmachine. De Beanmachine is perfect afgestemd op onze koffie, waardoor iedere nuance van de koffieboon in je koffie terecht komt. Een koffiemachine voor bedrijven die gezien mag worden; dat is de Beanmachine. Deze bedrijfs koffiemachine straalt het complete plaatje uit, namelijk kwaliteit, een uniek design en duurzame materialen.

Wij hebben een ruim assortiment aan koffieautomaten, zodat er altijd een automaat die past bij jouw bedrijf. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Beanmachine met een extra grote bonencontainer, of met verse melk. Of je kiest voor Redbeans Instant, een koffieautomaat waarmee je écht lekkere koffie zet voor je bedrijf. Perfect als je gasten ontvangt of voor in het bedrijfsrestaurant.

Een nieuwe koffiemachine voor bedrijven

Flex by Redbeans

Je regelt eenvoudig de beste koffie met Flex by Redbeans. Met dit flexibele abonnement voor bedrijfs koffiemachines, heb je altijd de lekkerste koffie, thee en super support. Als je bedrijfssituatie verandert, pas je eenvoudig het soort koffiemachine en de hoeveelheid koffie aan. Je kunt op elk moment het abonnement aanpassen of opzeggen zonder opzegtermijn. Super flexibel!

 Duurzaam gecertificeerde koffie & thee
 Flexibel abonnement: altijd opzeggen of aanpassen
Echt lekkere koffie
 14 dagen gratis uitproberen

Stapelgek op koffie(machines)

Koffie is onze grote liefde. Koffie gemaakt van koffiebonen die we zelf branden en gezet door professionele koffiemachines die we zelf designen. Helemaal afgesteld op jouw gewenste maalgraad en dosering. Bedrijven kopen vaak koffie en koffiemachines los in. In onze opinie, kan dat anders én lekkerder. Onze koffies en koffiemachines zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze zijn voor elkaar gemaakt. Onze koffie en koffiemachines combineren zorgt voor een smaaksensatie. Zo weet je zeker dat koffie op kantoor altijd een beleving is.

Duurzame koffie voor jouw bedrijf

Wij waren de allereerste die klimaatneutrale koffie produceerden in Nederland. En dat doen we nog steeds. Biologisch geteelde bonen, zonder pesticiden, direct bij de bron ingekocht. En dat alles voor een fair prijs. Onze koffiebonen worden gebrand met herbruikte koffievliezen als brandstof. In onze eigen moderne branderij met groene stroom. 

Onze professionele koffiemachines voor kantoor hebben een lange levensduur en zijn zeer energiezuinig. Daarnaast zoeken we aanhoudend naar manieren om afval te verminderen en de keten circulair in te richten, door bijvoorbeeld koffiedrab her te gebruiken. Onze Beanmachine is geproduceerd van duurzame materialen en is voor meer dan 95% recyclebaar. Verpakkingsmateriaal is recyclebaar of gerecycled. Ons randassortiment is duurzaam. En ook het transport organiseren we duurzaam en efficiënt. 

Bel mij terug Vul hieronder je gegevens in