Offerte

De groei van melk

Lekkere koffie op het werk is belangrijk, dus is ook lekkere melk in de koffie belangrijk.

Melkkoffies worden steeds populairder. Cappuccino en Latte Macchiato zij niet meer weg te denken. Ook op kantoor en in de sportkantine groeit het aandeel van deze melkkoffies. Daarnaast zien we een nieuwe trend: de koemelk wordt steeds vaker vervangen door een vegan of plantaardige variant. Denk hierbij aan bijvoorbeeld havermelk.

Verse melk versus melk topping

Met verse, vloeibare koemelk maak je de mooiste cappuccino. Een verse bonen machine met verse melk benadert de barista-beleving het beste. Gemaakt van mooie stevige melkschuim met een perfecte shot espresso. Met onze Cappuccinotopping kom je ook een heel eind in de buurt van de barista. Voordeel is ook dat het wat minder zwaar op de maag ligt, waardoor je er de hele dag door van kunt genieten. En een verse bonen machine met topping is aanzienlijk goedkoper dan een machine met verse melk, zonder al te veel schoonmaak uitdagingen.

Vegan alternatieven

De vegan alternatieven bieden wat anders: een andere smaak en een andere beleving. Het is in het begin misschien even wennen, maar de vegan cappuccino is een prima alternatief en een verantwoorde keuze. De bite is anders en je proeft ook echt iets anders, maar steeds meer Nederlanders kiezen voor deze variant omdat deze lekker én duurzamer is. Vegan melk is lactose vrij en ligt voor veel mensen daardoor ook minder zwaar op de maag.

Vegan melk is een keuze voor meer duurzaamheid. Door het gebruik van vegan alternatieven voor melk zorg je voor een kleinere footprint. De productie van plantaardige melkvervangers stoot minder broeikasgassen uit en gebruikt veel minder land en drinkwater.

Ons aanbod

Redbeans biedt je keuze uit verschillende melkopties en alternatieven. Echt lekkere cappuccino’s en chocodrinks maak je natuurlijk met de beste ingrediënten.

Redbeans Cappuccinotopping:
Makkelijk, snel en echt lekker
Verpakt per pak van 750g; 10 pakken in doos

Oat Latte Topping:
Havermelk, vegan
Verpakt per pak van 750g; 10 pakken in doos

Redbeans Baristamelk bag-in-box:
Makkelijk en hygiënisch dankzij gepatenteerd koppelstuk. Luchtdicht en geen derving.
Te gebruiken in de Beanmachine Verse Melk.
Verpakt per 2 x 4 liter melk

Lattiz melk:
Te gebruiken in combinatie met Lattiz machine
Hygiënisch en mooie melkschuim
140 cappuccino’s per pak

Redbeans Chocomix:
Makkelijk, snel en lekker; Fairtrade gecertificeerd
Verpakt per pak van 1000g; 10 pakken in doos

Choco Latte Cacao:
Op basis van havermelk; Rainforest Alliance gecertificeerd
Verpakt per pak van 1000g; 10 pakken in doos

TIP:
Bij een Beanmachine Verse Melk heb je twee melkopties: vloeibare melk en topping. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor verse koemelk en voor vegan topping.
Of omgekeerd natuurlijk! De gebruiker kan dan zelf kiezen.

NB:
De Lattiz is een stand-alone en kan daardoor met elke koffiemachine gecombineerd worden.

Wil je meer weten over de verschillende opties en de verschillende machines, neem dan contact met ons op.

OFFERTE
PER MAIL

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor bij jou op het werk. Weet je nog niet helemaal wat bij jou past? Geen probleem, wij kunnen je altijd helpen met het uitzoeken van de perfecte koffievoorziening. 

Aantal koffiedrinkers

Locaties

Melk

Zetmethode

Gegevens