Offerte

Bezeten van koffie.

Iedereen heeft een grote liefde. Die van ons is koffie. Gemaakt van bonen die we zelf branden. En we zijn niet de enigen die gek zijn van koffie.

Voor elkaar gemaakt

Koffie wordt steeds specialer. Een beleving bijna. Helemaal terecht. Maar op de zakelijke markt merk je daar nog weinig van.

De meeste bedrijven kopen hun koffie en koffiemachines apart in. Bij Redbeans vinden we dat het anders kan. Beter. En vooral: lekkerder. Daarom zijn onze koffies en machines niet los van elkaar te zien, ze zijn voor elkaar gemaakt. Dat zorgt voor de beste smaak. En zo weet je zeker dat koffie bij jou op de zaak straks ook een beleving is.

In eigen hand

We kiezen de koffieboeren met wie we samenwerken, branden de bonen in onze eigen branderij in Almelo, maken onze eigen melanges, ontwerpen de verpakkingen en produceren óók de machines en de accessoires. Als het om koffie gaat, zijn we echte controlfreaks. Daarom houden we alles in eigen hand.

We doen niet aan wegwerp

We geloven in de kwaliteit van design. Daarom doen we er alles aan om onze Beanmachines mooi, krachtig en duurzaam te maken. Natuurlijk houden we het betaalbaar. Zodat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van goede koffie op kantoor.

Op ons kun je bouwen

Bij Redbeans staan we voor onze zaak. Daarom heb je bij Redbeans een leger aan experts tot je beschikking die je overal mee helpen. Van de keuze van de machine en de melange tot het onderhoud bij jou op kantoor. Onze service is full-operating: onze monteurs zorgen ervoor dat je Beanmachines altijd probleemloos draaien. Onze mensen op kantoor regelen dat je altijd en op tijd koffie hebt. In Nederland en in Vlaanderen (België).

Duurzaamheid zit in ons DNA

Redbeans was de eerste klimaatneutrale koffie in Nederland en is dat nog steeds. We kiezen voor biologische bonen en onze machines zijn bijna volledig circulair. Ons complete verhaal vind je hier.

Meer plezier op je werk 

We zijn begonnen vanuit onze branderij in Almelo. Inmiddels vind je Redbeans bij kleine en grote bedrijven van Amsterdam tot Maastricht. Van Antwerpen tot Londen. En je ziet het meteen. Waar Redbeans is, hebben mensen net iets meer plezier in hun werk.

Redbeans
Coffee at the office

Redbeans zelf ervaren?

OFFERTE
PER MAIL

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor bij jou op het werk. Weet je nog niet helemaal wat bij jou past? Geen probleem, wij kunnen je altijd helpen met het uitzoeken van de perfecte koffievoorziening. 

Aantal koffiedrinkers

Locaties

Melk

Zetmethode

Gegevens