Offerte

De mooiste professionele koffiemachine op kantoor

Op zoek naar een professioneel koffiezetapparaat op kantoor, op het werk of in de kantine? Bij Redbeans huur of vrijblijvend op proef, bij Redbeans denken we graag met je mee.

De beste bonen verdienen de beste koffiemachine. Wij hebben een professionele koffiemachine voor op kantoor ontwikkeld, namelijk de Beanmachine. Deze professionele koffiemachine is perfect afgestemd op onze koffie. Iedere nuance van de koffiebonen komen in je koffie terecht. De Beanmachine straalt kwaliteit uit, heeft een uniek design en is gemaakt van duurzame materialen. Dit is een professionele koffiemachine die gezien mag worden op kantoor. 

Wij hebben een ruim assortiment aan koffiemachines. Er past er altijd wel een bij jouw kantoor. Ga je voor een Beanmachine met extra grote bonencontainer? Of liever een koffiemachine met verse melk? Of toch Redbeans Instant, een professionele koffiemachine waarmee je snel écht lekkere koffie zet voor op kantoor. Ideaal voor het bedrijfsrestaurant of een ontvangstruimte.

De lekkerste koffie op het werk

Hier drinken ze hem alEen professionele koffiemachine voor elke situatie

Hoeveel gebruikers heeft je machine? Dit kan in deze tijd snel veranderen. Met Flex by Redbeans regel jij eenvoudig de lekkerste koffie op kantoor. Mocht je kantoor situatie veranderen, kan je makkelijk opschalen, afschalen of stoppen. 

Met onze unieke machines heb je altijd een machine die straalt! Doordat wij een eigen branderij hebben, hebben wij altijd de hoogste kwaliteit bonen. Twijfel je over de koffie? Onze koffie-experts helpen je graag op weg. Want koffie op het werk is meer dan alleen een warme drank natuurlijk. 

Daarnaast hebben wij ons eigen team van monteurs zodat wij altijd, mocht er een probleem zijn, zo snel mogelijk op locatie kunnen zijn. Want niemand wordt gelukkig van een machine die stil staat. Daarom komen wij eens per jaar preventief langs om de machine te onderhouden en te testen op smaak. Mocht je er toch niet uitkomen, dan hebben wij handige instructies om het zo snel mogelijk op te lossen in samenwerking met onze helpdesk. 

Met Flex by Redbeans zit een all-in onderhoud inbegrepen in de huur. 

Flex by Redbeans

Wat zijn de voordelen?

Start

De mooiste koffiemachines met écht lekkere koffie. Zo geregeld en binnen een paar dagen geplaatst.

Switch

Wil je opschalen of afschalen. Of toch een machine met verse melk. Zo geregeld en zonder extra kosten.

Stop

Ben je niet tevreden? (we kunnen het ons niet voorstellen). Geen probleem. We halen alles op en betalen eventueel teveel betaalde huur netjes terug.

Wat krijg je er voor terug?

Geniet van optimale bewegingsruimte met ons flexibele huur model.

 • Altijd de mooiste koffievoorziening
 • Geen contract en direct opzegbaar
 • Inclusief all-in onderhoud
 • Geen verborgen kosten
 • Altijd tevreden werknemers
 • Helpdesk (telefoon, mail, chat) op werkdagen van 08:30 tot 17:00
 • Horecakwaliteit koffie
 • Bijplaatsen, terugnemen, omruilen, upgraden zonder kosten
 • Storingen binnen 12 werkuren verholpen
 • Gegarandeerd altijd lekkere koffie
 • Een koffievoorziening waar werknemers echt blij van worden
Alles bekijken

Bij een goede zakelijke
koffiemachine horen... goede bonen

Handpicked Arabica

De beste bonen zitten in rode rijpe bessen. Die moet je met de hand plukken. Want alleen zo selecteer je de beste koffies.

Bekijk onze melanges

Slow Roast in eigen branderij

We branden onze bonen lekker langzaam, wel zo’n 14 minuten. Dit doen we in onze eigen vernieuwde branderij in Almelo.

Vier heerlijke blends

We bieden vier verschillende melanges. Horecakwaliteit, duurzaam gecertificeerd, vers verpakt. Daarnaast hebben we twee heerlijke instant melanges voor als het snel moet.

Stapelgek op professionele koffie(machines)

Stapelgek op professionele koffie(machines)

Koffie is onze grote liefde. Koffie gemaakt van koffiebonen die we zelf branden en gezet door professionele koffiemachines die we zelf designen. Helemaal afgesteld op jouw gewenste maalgraad en dosering. Bedrijven kopen vaak koffie en koffiemachines los in. In onze opinie, kan dat beter én lekkerder. Onze koffies en koffiemachines zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze zijn voor elkaar gemaakt. Onze koffie en koffiemachines combineren zorgt voor een smaaksensatie. Zo weet je zeker dat koffie op kantoor altijd een beleving is.

Duurzaamheid zit in ons DNA

Wij waren de allereerste die klimaatneutrale koffie produceerden in Nederland. En dat doen we nog steeds. Biologisch geteelde bonen, zonder pesticiden, direct bij de bron ingekocht. En dat alles voor een faire prijs. Onze koffiebonen worden gebrand in onze eigen moderne branderij met groene stroom.

Onze professionele koffiemachines voor kantoor hebben een lange levensduur en zijn zeer energiezuinig. Daarnaast zoeken we aanhoudend naar manieren om afval te verminderen en de keten circulair in te richten, door bijvoorbeeld koffiedrab her te gebruiken. Onze Beanmachine is geproduceerd van duurzame materialen en is voor meer dan 95% recyclebaar. 

Stel je Flex by Redbeans samen

Vertel ons je wensen zodat wij een voorstel op maat kunnen maken! Veelgestelde vragen over een koffiemachine op kantoor

 • Wat maakt dit Flex-abonnement nou zo uniek ten opzichte van andere koffieconcepten?

  Dit concept is zo uniek omdat jij op elk moment kan switchen, upgraden of stoppen met onze dienstverlening.

  In onzekere tijden horen flexibele oplossingen. We snappen heel goed dat je nog niet weet waar jouw bedrijf over twee, drie of vijf jaar staat.

  Wij groeien graag met jou mee, of als het voor jullie beter is, schalen wij af.

 • Kan ik werkelijk elke dag opzeggen?

  Je kan inderdaad elke dag opzeggen. Een mailtje is genoeg. We zetten het abonnement direct stop en komen de machine(s) dan zo snel mogelijk ophalen.

  Het bedrag wat je die maand te veel hebt betaald ontvang je vervolgens retour.

 • Wanneer en hoe vaak per jaar wordt er gefactureerd?

  Wij factureren aan het begin van elke maand de kosten voor de machine(s) en daarnaast krijg je elke keer een factuur bij de levering van je producten.

 • Wat is nou precies het verschil tussen huur en flex?

  Bij huur leg je je voor langere tijd vast (3-5 of soms wel 10 jaar). Vaak zijn dit grotere projecten waarbij meerdere machines staan.

  Wanneer je je voor langere tijd vastlegt geeft dit ons een zekerheid, waarbij dan ook financiële voordelen bij komen kijken.

 • Hoe kan ik ingrediënten bestellen?

  Bestellen kan gemakkelijk via onze webshop. Hier kan je jouw gewenste producten in je winkelmand doen of oude bestellingen nogmaals bestellen.

 • Ik weet niet welke machine het beste bij ons past. Kunnen jullie mij helpen?

  We helpen je graag! Wanneer je een formulier invult nemen wij contact met je op. We kijken samen naar jouw situatie en komen daarvoor met een passende oplossing.

OFFERTE
PER MAIL

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor bij jou op het werk. Weet je nog niet helemaal wat bij jou past? Geen probleem, wij kunnen je altijd helpen met het uitzoeken van de perfecte koffievoorziening. 

Aantal koffiedrinkers

Locaties

Melk

Zetmethode

Gegevens