De mooiste professionele koffiemachine op kantoor

De beste bonen verdienen de beste koffiemachine. Wij hebben een professionele koffiemachine voor op kantoor ontwikkeld, namelijk de Beanmachine. Deze professionele koffiemachine is perfect afgestemd op onze koffie. Iedere nuance van de koffiebonen komen in je koffie terecht. De Beanmachine straalt kwaliteit uit, heeft een uniek design en is gemaakt van duurzame materialen. Dit is een professionele koffiemachine die gezien mag worden op kantoor. 

Wij hebben een ruime assorti aan koffiemachines. Er past er altijd wel een bij jouw kantoor. Ga je voor een Beanmachine met extra grote bonencontainer? Of liever een koffiemachine met verse melk? Of toch Redbeans Instant, een professionele koffiemachine waarmee je je écht lekkere koffie zet voor op kantoor. Ideaal voor het bedrijfsrestaurant of een ontvangstruimte. 

Altijd koffie op kantoor 

Flex by Redbeans

Eenvoudig de lekkerste koffie regelen op kantoor? Met Flex by Redbeans, heb je altijd de lekkerste koffie, thee en super support. Mocht je kantoorsituatie veranderen, kan je makkelijk het soort koffiemachine en de hoeveelheid koffie aanpassen. Dit flexibele abonnement kan je op ieder moment aanpassen of opzeggen zonder opzegtermijn. Super flexibel dus.

 Duurzaam gecertificeerde koffie & thee
 Flexibel abonnement: altijd opzeggen of aanpassen
Echt lekkere koffie
 14 dagen gratis uitproberen

Stapelgek op professionele koffie(machines)

Koffie is onze grote liefde. Koffie gemaakt van koffiebonen die we zelf branden en gezet door professionele koffiemachines die we zelf designen. Helemaal afgesteld op jouw gewenste maalgraad en dosering. Bedrijven kopen vaak koffie en koffiemachines los in. In onze opinie, kan dat anders én lekkerder. Onze koffies en koffiemachines zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze zijn voor elkaar gemaakt. Onze koffie en koffiemachines combineren zorgt voor een smaaksensatie. Zo weet je zeker dat koffie op kantoor altijd een beleving is.

Duurzame koffie op kantoor
Wij waren de allereerste die klimaatneutrale koffie produceerden in Nederland. En dat doen we nog steeds. Biologisch geteelde bonen, zonder pesticiden, direct bij de bron ingekocht. En dat alles voor een fair prijs. Onze koffiebonen worden gebrand met herbruikte koffievliezen als brandstof. In onze eigen moderne branderij met groene stroom.

Onze professionele koffiemachines voor kantoor hebben een lange levensduur en zijn zeer energiezuinig. Daarnaast zoeken we aanhoudend naar manieren om afval te verminderen en de keten circulair in te richten, door bijvoorbeeld koffiedrab her te gebruiken. Onze Beanmachine is geproduceerd van duurzame materialen en is voor meer dan 95% recyclebaar. 

Bel mij terug Vul hieronder je gegevens in