Redbeans Instant

Na een lange zoektocht is het gelukt: een instant koffie die zich kan meten met verse koffie. Lekker, snel en makkelijk.

Redbeans heeft twee instant melanges ontwikkeld waarvan we met trots kunnen zeggen dat ze écht lekker zijn. Het geheim: 100% Arabica bonen uit Centraal Amerika en Afrika, high grown, handpicked, slowroast gebrand, gevriesdroogd voor het meeste smaakbehoud en met toevoeging van 6% verse gemalen espressobonen (Redbeans Espressobonen in microgrinds).

Het resultaat: smaakvolle koffie met een mooie crema.

Het concept:

- écht lekkere instant koffie
- 100% Arabica
- 6% verse espressobonen toegevoegd
- onderscheidende design machines

Voordelen:
- echt lekker
- snel
- alle recepten
- makkelijk onderhoud
- onderscheidende machine

Redbeans Instant Dark Roast

100% Arabica, Fairtrade en Organic.
De basis is 100% mooie Arabica bonen, Fairtrade en Organic gecertificeerd. Gedroogd volgens vriesdroogmethode waarbij de meest pure smaak behouden blijft. We voegen 6% zeer fijn gemalen Redbeans Green Espressobonen toe: dit verbetert de geur én de smaak.

Karakteristiek: Fris en fruitig; volle body
Branding: Dark Roast
Certificering: Fairtrade en biologisch

Redbeans Instant Medium Roast

100% Arabica, Rainforest Alliance gecertificeerd.
Pure Arabica uit Zuid-Amerika en Afrika. Met 6% microgrinds van Redbeans Bronze Espressobonen.

Karakteristiek: Bloemig en chocolade; milde body
Branding: Medium Roast
Certificering: Rainforest Alliance 

Redbeans Instantmachines:

Bekijk ons aanbod instantmachines

We doen niet aan wegwerp

We geloven in de kwaliteit van design. Daarom doen we er alles aan om onze Beanmachines mooi, krachtig en duurzaam te maken. Natuurlijk houden we het betaalbaar. Zodat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van goede koffie op kantoor.

Op ons kun je bouwen

Bij Redbeans staan we voor onze zaak. Daarom heb je bij Redbeans een leger aan experts tot je beschikking die je overal mee helpen. Van de keuze van de machine en de melange tot het onderhoud bij jou op kantoor. Onze service: onze monteurs zorgen ervoor dat je Beanmachines altijd probleemloos draaien en onze mensen op kantoor en in de logistiek regelen dat je altijd en op tijd koffie hebt.

Meer plezier op je werk

We zijn begonnen vanuit onze branderij in Almelo. Inmiddels vind je Redbeans bij kleine en grote bedrijven van Amsterdam tot Maastricht. Van Antwerpen en London. En je ziet het meteen. Waar Redbeans is, hebben mensen net iets meer plezier in hun werk.

Bel mij terug Vul hieronder je gegevens in