Offerte

De lekkerste biologische thee uit Sri Lanka & Zuid Afrika

De fairtrade thee van Té de Origen is een heerlijke, ambachtelijke thee. Een fairtrade thee met een verhaal over mensen en product. Onze zwarte en groen thee komt uit thee land nummer één Sri Lanka. Uniek is dat er géén productie plaats vind in Nederland. Té de Origen wordt biologisch geteeld door lokale boeren, fair trade ingekocht en verwerkt en verpakt in Sri Lanka. Zo zorgen we dat de boeren trots zijn op hun product, dat er zo veel mogelijk omzet achterblijft in het land van herkomst en ook niet onbelangrijk; dat we de allerhoogste kwaliteit thee hebben.


Biologisch verbouwd
Alle varianten van Té de Origen zijn 100% biologisch verbouwd zonder kunstmest en pesticiden. Hierdoor krijg je niet alleen lekkerdere thee, maar ook voor je gezondheid en die van de aarde is het een fijn idee.

Fairtrade ingekocht
Eén van onze belangrijkste partners in Sri Lanka is Etical Tea, die nauw samenwerkt met meer dan 1.200 kleine theeboeren. De thee plantages liggen aan de zuidoostelijke rand van het Centraal Massief in Sri Lanka, in het Uva hoogland district, beroemd om zijn thee. De Fairtrade Social Premium wordt rechtstreeks betaald aan de Social Comittee van de theeboeren. De theeboeren en theeplukkers beslissen actief mee over de besteding van deze ontwikkelingspremie, onder meer voor verbetering van het onderwijs, infrastructuur en medische zorg.

OFFERTE
PER MAIL

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor bij jou op het werk. Weet je nog niet helemaal wat bij jou past? Geen probleem, wij kunnen je altijd helpen met het uitzoeken van de perfecte koffievoorziening. 

Aantal koffiedrinkers

Locaties

Melk

Zetmethode

Gegevens