Snel, lekkere koffie met ons vriesdroog koffieautomaat

We vinden dat onze bonen het beste verdienen, ook als de koffie snel gezet moet worden. Wij hebben daarom een vriesdroog koffieautomaat ontwikkeld, waarmee je écht lekkere koffie zet. Koffiezetten met ons vriesdroog koffieautomaat is snel, makkelijk én lekker.

Wij hebben twee instant melanges ontwikkeld speciaal voor ons vriesdroog koffieautomaat. Het geheim? 100% Arabica bonen uit Centraal Amerika en Afrika. High grown, handpicked en slowroast gebrand. Het resultaat? Smaakvolle koffie met een mooie crema. 

Een vriesdroog koffieautomaat huren

Flex by Redbeans

Altijd snel de lekkerste koffie kunnen zetten? Je hebt altijd het mooiste koffieautomaat, de lekkerste koffie & thee en super support met Flex by Redbeans. Wij hebben altijd een leger aan experts tot je beschikking die je overal mee helpen. Met Flex by Redbeans, kan je altijd makkelijk een ander (vriesdroog) koffieautomaat huren of de hoeveelheid koffie aanpassen, zonder opzegtermijn.

 Duurzaam gecertificeerde koffie & thee
 Flexibel abonnement: altijd opzeggen of aanpassen
Echt lekkere koffie
 14 dagen gratis uitproberen

Mooie en krachtige koffieautomaten

Wij geloven in de kwaliteit van design. Daarom maken wij onze vriesdroog koffieautomaten mooi, krachtig en duurzaam. Dit doen we voor een vriendelijke prijs, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van lekkere koffie. Wij zijn klein begonnen vanuit onze branderij in Almelo, maar inmiddels vind je onze koffie bij zowel kleine als grote bedrijven, van Maastricht tot Amsterdam.

Duurzame koffie(automaten)

Wij produceerden de allereerste klimaatneutrale koffie van Nederland. En dat doen we nog steeds. We branden onze koffie in onze eigen branderij, die wordt gevoed door groene stroom. Bonen die we direct inkopen bij de bron, voor een eerlijke prijs. Vriesdroog koffieautomaten die energiezuinig zijn en lang meegaan. En een duurzaam design van zowel de koffiemachines als de verpakkingsmaterialen. We zoeken constant naar manieren om afval te reduceren en de keten zo veel mogelijk circulair in te richten, door bijvoorbeeld koffiedrab te hergebruiken. Zo werken we samen toe naar een betere wereld. 

Bel mij terug Vul hieronder je gegevens in