Offerte

Snel, lekkere koffie met onze vriesdroog koffieautomaat

We vinden dat onze bonen het beste verdienen, ook als de koffie snel gezet moet worden. Wij hebben daarom een vriesdroog koffieautomaat ontwikkeld, waarmee je écht lekkere koffie zet. Koffiezetten met onze vriesdroog koffieautomaat is snel, makkelijk én lekker.

Wij hebben twee instant melanges ontwikkeld speciaal voor onze vriesdroog koffieautomaat. Het geheim? 100% Arabica bonen uit Centraal Amerika en Afrika. High grown, handpicked en slowroast gebrand. Het resultaat? Smaakvolle koffie met een mooie crema. 


Wat krijg je er voor terug?

Geniet van optimale bewegingsruimte met ons flexibele huur abonnement.

 • Altijd de mooiste koffievoorziening
 • Geen contract en direct opzegbaar
 • Inclusief all-in onderhoud
 • Geen verborgen kosten
 • Altijd tevreden werknemers
 • Helpdesk (telefoon, mail, chat) op werkdagen van 08:30 tot 17:00
 • Horecakwaliteit koffie
 • Bijplaatsen, terugnemen, omruilen, upgraden zonder kosten
 • Storingen binnen 12 werkuren verholpen
 • Gegarandeerd altijd lekkere koffie
 • Een koffievoorziening waar werknemers echt blij van worden
Alles bekijken

De lekkerste koffie op het werk

Hier drinken ze hem al

Een vriesdroog koffieautomaat huren

Altijd snel de lekkerste koffie kunnen zetten? Je hebt altijd de mooiste instantkoffieautomaat, de lekkerste koffie & thee en super support. Wij hebben altijd een leger aan experts tot je beschikking die je overal mee helpen. Met Flex by Redbeans, kan je elke dag opschalen, afschalen of stoppen (daar gaan we natuurlijk niet vanuit ;)).

Heb je behoefte aan een koffiemachine die snel en efficiënt koffie zet, dan is een instant- of vriesdroogmachine zeker wat voor jullie bedrijf. Instantkoffie is ideaal als je een continue stroom van vers gezette koffie nodig hebt óf als je in één keer een grote groep moet ontvangen. 

Instant koffie is daarnaast ook kosteneffectief en nog gebruiksvriendelijker. Met onze instantkoffie maak je heerlijke lungo's, maar ook fantastische cappuccino's. Hierdoor is het mogelijk om een grote verscheidenheid aan koffie aan te bieden. 

Flex by Redbeans

Dit zijn de voordelen

Start

De mooiste koffiemachines met écht lekkere koffie. Zo geregeld en binnen een paar dagen geplaatst.

Switch

Wil je opschalen of afschalen. Of toch een machine met verse melk. Zo geregeld en zonder extra kosten.

Stop

Ben je niet tevreden? Geen probleem. We halen alles op en betalen eventueel teveel betaalde huur netjes terug.

Mooie en krachtige koffieautomaten

Mooie en krachtige koffieautomaten

Wij geloven in de kwaliteit van design. Daarom maken wij onze vriesdroog koffieautomaten mooi, krachtig en duurzaam. Dit doen we voor een vriendelijke prijs, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van lekkere koffie. Wij zijn klein begonnen vanuit onze branderij in Almelo, maar inmiddels vind je onze koffie bij zowel kleine als grote bedrijven, van Maastricht tot Amsterdam.

Duurzame koffie(automaten)

Wij produceerden de allereerste klimaatneutrale koffie van Nederland. En dat doen we nog steeds. We branden onze koffie in onze eigen branderij, die wordt gevoed door groene stroom. Bonen die we direct inkopen bij de bron, voor een eerlijke prijs. Vriesdroog koffieautomaten die energiezuinig zijn en lang meegaan. En een duurzaam design van zowel de koffiemachines als de verpakkingsmaterialen. We zoeken constant naar manieren om afval te reduceren en de keten zo veel mogelijk circulair in te richten, door bijvoorbeeld koffiedrab te hergebruiken. Zo werken we samen toe naar een betere wereld. 

Stel je Flex by Redbeans samen

Vertel ons je wensen zodat wij een voorstel op maat kunnen maken! Veelgestelde vragen over een koffiemachine op kantoor

 • Wat maakt dit Flex-abonnement nou zo uniek ten opzichte van andere koffieconcepten?

  Dit concept is zo uniek omdat jij op elk moment kan switchen, upgraden of stoppen met onze dienstverlening.

  In onzekere tijden horen flexibele oplossingen. We snappen heel goed dat je nog niet weet waar jouw bedrijf over twee, drie of vijf jaar staat.

  Wij groeien graag met jou mee, of als het voor jullie beter is, schalen wij af.

 • Kan ik werkelijk elke dag opzeggen?

  Je kan inderdaad elke dag opzeggen. Een mailtje is genoeg. We zetten het abonnement direct stop en komen de machine(s) dan zo snel mogelijk ophalen.

  Het bedrag wat je die maand te veel hebt betaald ontvang je vervolgens retour.

 • Wanneer en hoe vaak per jaar wordt er gefactureerd?

  Wij factureren aan het begin van elke maand de kosten voor de machine(s) en daarnaast krijg je elke keer een factuur bij de levering van je producten.

 • Wat is nou precies het verschil tussen huur en flex?

  Bij huur leg je je voor langere tijd vast (3-5 of soms wel 10 jaar). Vaak zijn dit grotere projecten waarbij meerdere machines staan.

  Wanneer je je voor langere tijd vastlegt geeft dit ons een zekerheid, waarbij dan ook financiële voordelen bij komen kijken.

 • Hoe kan ik ingrediënten bestellen?

  Bestellen kan gemakkelijk via onze webshop. Hier kan je jouw gewenste producten in je winkelmand doen of oude bestellingen nogmaals bestellen.

 • Ik weet niet welke machine het beste bij ons past. Kunnen jullie mij helpen?

  We helpen je graag! Wanneer je een formulier invult nemen wij contact met je op. We kijken samen naar jouw situatie en komen daarvoor met een passende oplossing.

Bij een goede zakelijke
koffiemachine horen... goede bonen

Handpicked Arabica

De beste bonen zitten in rode rijpe bessen. Die moet je met de hand plukken. Want alleen zo selecteer je de beste koffies.

Bekijk onze melanges

Slow Roast in eigen branderij

We branden onze bonen lekker langzaam, wel zo’n 14 minuten. Dit doen we in onze eigen vernieuwde branderij in Almelo.

Heerlijke blends

We bieden vier verschillende melanges. Horecakwaliteit, duurzaam gecertificeerd, vers verpakt. Daarnaast hebben we twee heerlijke instant melanges voor als het snel moet.

OFFERTE
PER MAIL

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor bij jou op het werk. Weet je nog niet helemaal wat bij jou past? Geen probleem, wij kunnen je altijd helpen met het uitzoeken van de perfecte koffievoorziening. 

Aantal koffiedrinkers

Locaties

Melk

Zetmethode

Gegevens