Offerte

Vier redenen waarom water drinken op de werkvloer belangrijk is

1. Je krijgt geen hoofdpijn, zo kun je ook beter concentreren
2. Je valt er door af, door water kom je sneller vol te zitten en krijg je geen honger
3. Water geef je energie
4. Het helpt je bloeddruk op peil te houden

De voordelen van een watermachine

Het gebruik van een watermachine, zoals het model B4 van Borg & Overström, biedt vele voordelen voor een bedrijf. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

  1. Convenience: Met een watermachine hoeft u niet langer flessen water te kopen en te vervoeren. Dit bespaart tijd en moeite.
  2. Hygiëne: Een watermachine biedt gezuiverd, gekoeld water dat voldoet aan de hoogste hygiënenormen. Dit is belangrijk voor de gezondheid van uw medewerkers en klanten.
  3. Kostenbesparing: Een watermachine kan in de lange termijn veel goedkoper zijn dan het kopen van flessen water.
  4. Duurzaamheid: Door het gebruik van een watermachine, produceert u minder afval in de vorm van plastic flessen. Dit is beter voor het milieu.
  5. Prestige: Het aanbieden van gezuiverd, gekoeld water van hoge kwaliteit aan uw medewerkers en klanten kan een positief effect hebben op het imago van uw bedrijf.

Het model B4 van Borg & Overström is speciaal ontworpen voor bedrijven en biedt een hoogwaardige oplossing voor de levering van gezuiverd, gekoeld water. Het is gemakkelijk te installeren, onderhoudsvriendelijk en heeft een elegant ontwerp dat past bij elke bedrijfsomgeving. 

Geïntegreerde watermachines

Naast de stand-alone watermachines, bieden wij ook waterunits aan die geïntegreerd zijn in koffiemachines. Dit is een ideale oplossing voor bedrijven die zowel koffie als water willen serveren uit één apparaat. Deze waterunits zorgen voor gezuiverd, gekoeld water van hoge kwaliteit voor uw koffie- en thee-bereidingen, evenals voor het drinkwater.

Deze oplossing is niet alleen praktisch en ruimtebesparend, maar ook energie-efficiënt omdat de waterunit en koffiemachine worden gedeeld.

Met de combinatie van koffie- en watermachine in één apparaat, kunt u uw klanten of medewerkers een complete oplossing bieden voor hun drankbehoefte, zonder dat ze hoeven te wachten of naar een andere locatie hoeven te gaan.

OFFERTE
PER MAIL

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor bij jou op het werk. Weet je nog niet helemaal wat bij jou past? Geen probleem, wij kunnen je altijd helpen met het uitzoeken van de perfecte koffievoorziening. 

Aantal koffiedrinkers

Locaties

Melk

Zetmethode

Gegevens