De lekkerste koffie voor bedrijven

Goede koffie begint met goede bonen. Daarom hebben we zelf de lekkerste bonen voor onze koffiemachines ontwikkeld. Door onze bonen en koffiemachines perfect op elkaar af te stemmen, belandt iedere nuance van de koffieboon in je kopje. Wij hebben bedrijfskoffie voor ieders smaak. Van een kruidige koffie met bittere noten- en chocoladehinten tot koffie met een hint van citrus en rood fruit. 

Bedrijfskoffie goed geregeld

Flex by Redbeans

Wil je altijd de lekkerste bedrijfskoffie? De lekkerste thee & koffie voor bedrijven, de mooiste koffiemachine en snelle support. Dat is Flex by Redbeans. Onze experts staan altijd tot je beschikking om je te helpen. Zo kunnen we je helpen met de keuze van de perfecte koffiemelange, maar ook staan we altijd binnen 8 werkuren op de stoep, als er iets mis is met jouw koffiezetapparaat. Met Flex by Redbeans, kan je wanneer je maar wilt een andere koffie kiezen, de hoeveelheid koffie aanpassen of een andere koffiemachine huren. Je zit nergens aan vast en kan altijd het abonnement opzeggen, zonder opzegtermijn.  

 Duurzaam gecertificeerde koffie & thee
 Flexibel abonnement: altijd opzeggen of aanpassen
Echt lekkere koffie
 14 dagen gratis uitproberen

Gek op koffie(machines)

Dat wij gek zijn op koffie is duidelijk. Koffie gemaakt van de bonen die we zelf branden. Onze koffie is alleen niet compleet zonder onze mooie, krachtige koffiemachines. Koffiemachines, die we perfect afstellen met de maalgraad en dosering die jij lekker vindt. De meeste organisaties kopen hun bedrijfs koffie en koffiezetapparaten apart in. Wij vinden dat het anders kan: beter, duurzamer en lekkerder. De combinatie van onze koffiebonen en -machines zorgen namelijk voor de beste smaak. Zo weet je zeker dat koffie bij jouw bedrijf straks ook een sensatie is.

Duurzame koffie

We waren de eerste klimaatneutrale koffie van Nederland. We branden onze koffie in onze eigen branderij, die wordt gevoed door groene stroom. Biologisch geteelde bonen die we direct inkopen bij de bron, voor een eerlijke prijs. Wij hebben diverse koffiebonen voor onze koffiemachines, maar ze hebben allemaal één ding gemeen. Onze koffie is gemaakt met oog voor mens en milieu. En ook onze koffiemachines zijn energiezuinig, gaan lang mee en hebben een duurzaam design. Onze koffiemachines zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn voor meer dan 95% recyclebaar.

Bel mij terug Vul hieronder je gegevens in