Offerte

De lekkerste koffie voor bedrijven

Goede koffie begint met goede bonen. Daarom hebben we zelf de lekkerste bonen voor onze koffiemachines ontwikkeld. Door onze bonen en koffiemachines perfect op elkaar af te stemmen, belandt iedere nuance van de koffieboon in je kopje. Wij hebben bedrijfskoffie voor iedere smaak. Van een kruidige koffie met bittere noten- en chocoladehinten tot koffie met een hint van citrus en rood fruit. 

Wat krijg je van ons?

Geniet van optimale bewegingsruimte met ons flexibele huur model, of kies voor een vast contract met een lagere huurprijs.

 • Altijd de mooiste koffievoorziening
 • Geen contract en direct opzegbaar
 • Inclusief all-in onderhoud
 • Geen verborgen kosten
 • Altijd tevreden werknemers
 • Horecakwaliteit koffie
 • Helpdesk (telefoon, mail, chat) op werkdagen van 08:30 tot 17:00
 • Bijplaatsen, terugnemen, omruilen, upgraden zonder kosten
 • Storingen binnen 12 werkuren verholpen
 • Gegarandeerd altijd lekkere koffie
Alles bekijken

Hier drinken ze hem al

De lekkerste koffie drinken ze al bij deze bedrijven

Flex by Redbeans

Dit zijn de voordelen

Start

De mooiste koffiemachines met écht lekkere koffie. Zo geregeld en binnen een paar dagen geplaatst.

Switch

Wil je opschalen of afschalen. Of toch een machine met verse melk. Zo geregeld en zonder extra kosten.

Stop

Ben je niet tevreden? (we kunnen het ons niet voorstellen). Geen probleem. We halen alles op en betalen eventueel teveel betaalde huur netjes terug.

Bedrijfskoffie goed geregeld

Wil je altijd de lekkerste bedrijfskoffie? De lekkerste thee & koffie voor bedrijven, de mooiste koffiemachine en snelle support. Dat is Flex by Redbeans. Onze experts staan altijd tot je beschikking om je te helpen. Zo kunnen we je helpen met de keuze van de perfecte koffiemelange, maar ook staan we altijd zo snel mogelijk op de stoep, als er iets mis is met jouw koffiezetapparaat. Met Flex by Redbeans, kan je wanneer je maar wilt opschalen, afschalen of stoppen. Je zit dus nergens aan vast. 

Met de koffiemachines en koffiebonen van Redbeans geniet je van de beste koffie binnen jouw bedrijf. Onze unieke designmachines zorgen voor een moderne en professionele uitstraling in jouw kantoor of bedrijf. Onze koffiebonen worden geproduceerd in onze eigen branderij in Nederland, waardoor we garanderen dat je altijd horeca kwaliteit koffie ontvangt. Onze eigen technische dienst staat garant voor snelle en efficiënte onderhoud en reparatie van onze machines, zodat u altijd kunt rekenen op een perfecte kop koffie.

Bij een goede zakelijke
koffiemachine horen... goede bonen

Handpicked Arabica

De beste bonen zitten in rode rijpe bessen. Die moet je met de hand plukken. Want alleen zo selecteer je de beste koffies.

Bekijk onze melanges

Slow Roast in eigen branderij

We branden onze bonen lekker langzaam, wel zo’n 14 minuten. Dit doen we in onze eigen vernieuwde branderij in Almelo.

Vier heerlijke blends

We bieden vier verschillende melanges. Horecakwaliteit, duurzaam gecertificeerd, vers verpakt. Daarnaast hebben we twee heerlijke instant melanges voor als het snel moet.

Een professionele koffiemachine bij jouw bedrijf

Gek op koffie(machines)

Dat wij gek zijn op koffie is duidelijk. Koffie gemaakt van de bonen die we zelf branden. Onze koffie is alleen niet compleet zonder onze mooie, krachtige koffiemachines. Koffiemachines, die we perfect afstellen met de maalgraad en dosering die jij lekker vindt. De meeste organisaties kopen hun bedrijfs koffie en koffiezetapparaten apart in. Wij vinden dat het anders kan: beter, duurzamer en lekkerder. De combinatie van onze koffiebonen en -machines zorgen namelijk voor de beste smaak. Zo weet je zeker dat koffie bij jouw bedrijf straks ook een sensatie is.

Duurzame koffie

We waren de eerste klimaatneutrale koffie van Nederland. We branden onze koffie in onze eigen branderij, die wordt gevoed door groene stroom. Biologisch geteelde bonen die we direct inkopen bij de bron, voor een eerlijke prijs. Wij hebben diverse koffiebonen voor onze koffiemachines, maar ze hebben allemaal één ding gemeen. Onze koffie is gemaakt met oog voor mens en milieu. En ook onze koffiemachines zijn energiezuinig, gaan lang mee en hebben een duurzaam design. Onze koffiemachines zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn voor meer dan 95% recyclebaar.

Neem contact met ons op!

Vertel ons je wensen zodat wij een voorstel op maat kunnen maken! 

Veelgestelde vragen over een koffiemachine voor bedrijven

 • Wat maakt dit Flex-abonnement nou zo uniek ten opzichte van andere koffieconcepten?

  Dit concept is zo uniek omdat jij op elk moment kan switchen, upgraden of stoppen met onze dienstverlening.

  In onzekere tijden horen flexibele oplossingen. We snappen heel goed dat je nog niet weet waar jouw bedrijf over twee, drie of vijf jaar staat.

  Wij groeien graag met jou mee, of als het voor jullie beter is, schalen wij af.

 • Kan ik werkelijk elke dag opzeggen?

  Je kan inderdaad elke dag opzeggen. Een mailtje is genoeg. We zetten het abonnement direct stop en komen de machine(s) dan zo snel mogelijk ophalen.

  Het bedrag wat je die maand te veel hebt betaald ontvang je vervolgens retour.

 • Wanneer en hoe vaak per jaar wordt er gefactureerd?

  Wij factureren aan het begin van elke maand de kosten voor de machine(s) en daarnaast krijg je elke keer een factuur bij de levering van je producten.

 • Wat is nou precies het verschil tussen huur en flex?

  Bij huur leg je je voor langere tijd vast (3-5 of soms wel 10 jaar). Vaak zijn dit grotere projecten waarbij meerdere machines staan.

  Wanneer je je voor langere tijd vastlegt geeft dit ons een zekerheid, waarbij dan ook financiële voordelen bij komen kijken.

 • Hoe kan ik ingrediënten bestellen?

  Bestellen kan gemakkelijk via onze webshop. Hier kan je jouw gewenste producten in je winkelmand doen of oude bestellingen nogmaals bestellen.

 • Ik weet niet welke machine het beste bij ons past. Kunnen jullie mij helpen?

  We helpen je graag! Wanneer je een formulier invult nemen wij contact met je op. We kijken samen naar jouw situatie en komen daarvoor met een passende oplossing.

OFFERTE
PER MAIL

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor bij jou op het werk. Weet je nog niet helemaal wat bij jou past? Geen probleem, wij kunnen je altijd helpen met het uitzoeken van de perfecte koffievoorziening. 

Aantal koffiedrinkers

Locaties

Melk

Zetmethode

Gegevens