Offerte

Een professionele koffiemachine leasen

Koffie is een belangrijk onderdeel van veel bedrijven. Of het nu gaat om een kleine zelfstandige of een groot bedrijf, een goede koffie is vaak de basis voor een productieve dag. Redbeans begrijpt dit als geen ander en biedt daarom bedrijven de mogelijkheid om koffiemachines te leasen. 

Je betaalt een maandelijks bedrag en wij verzorgen dat jij een perfecte koffievoorziening hebt die altijd werkt. Door te leasen heb je geen onverwachtse kosten en komen wij periodiek langs met ons eigen team van monteurs. 

Wat krijg je er voor terug?

Geniet van optimale bewegingsruimte met ons flexibele huur model.

 • Altijd de mooiste koffievoorziening
 • Geen contract en direct opzegbaar
 • Inclusief all-in onderhoud
 • Geen verborgen kosten
 • Altijd tevreden werknemers
 • Helpdesk (telefoon, mail, chat) op werkdagen van 08:30 tot 17:00
 • Horecakwaliteit koffie
 • Bijplaatsen, terugnemen, omruilen, upgraden zonder kosten
 • Storingen binnen 12 werkuren verholpen
 • Gegarandeerd altijd lekkere koffie
 • Een koffievoorziening waar werknemers echt blij van worden
Alles bekijken

Flex by Redbeans

Hoe werkt het?

Start

De mooiste koffiemachines met écht lekkere koffie. Zo geregeld en binnen een paar dagen geplaatst.

Switch

Wil je opschalen of afschalen. Of toch een machine met verse melk. Zo geregeld en zonder extra kosten.

Stop

Ben je niet tevreden? (we kunnen het ons niet voorstellen). Geen probleem. We halen alles op en betalen eventueel teveel betaalde huur netjes terug.

De lekkerste koffie op kantoor

Hier drinken ze hem al
Wat houdt een koffiemachine leasen in?

Wat houdt een koffiemachine leasen in?

Een koffiemachine leasen heeft veel voordelen. Doordat je een vast, laag bedrag betaald per maand kom je niet voor onvoorziene kosten te staan. Hierdoor heb je altijd een goede werkende koffiemachine waarbij preventief onderhoud wordt uitgevoerd. Allemaal inclusief dus! 

Bij Redbeans hebben wij meerdere koffiemachines om te leasen. Voor bedrijven tot en met 15 medewerkers adviseren wij onze Beanmachine Large. Deze top machine is laag in onderhoud. Heb je iets meer capaciteit nodig? Dan adviseren wij de Beanmachine XL. Wil je een klassieke witte uitvoering met knoppen of ga je voor onze moderne Beanmachine met touch screen? Met de touch screen heb je keuze uit 26 recepten! 

Bij het huren of leasen blijft de koffieautomaat in ons bezit. Hierdoor zit je na een aantal jaar dus niet met een verouderde machine. Na het leasen kunnen wij de machine weer refurbishen zodat wij de levensduur van de machine kunnen verlengen. Dit is namelijk de meest duurzame oplossing.

Bij een goede koffiemachine

 horen... goede bonen

Handpicked Arabica

De beste bonen zitten in rode rijpe bessen. Die moet je met de hand plukken. Want alleen zo selecteer je de beste koffies.

Bekijk onze melanges

Slow Roast in eigen branderij

We branden onze bonen lekker langzaam, wel zo’n 14 minuten. Dit doen we in onze eigen vernieuwde branderij in Almelo.

Vier heerlijke blends

We bieden vier verschillende melanges. Horecakwaliteit, duurzaam gecertificeerd, vers verpakt. Daarnaast hebben we twee heerlijke instant melanges voor als een kop koffie snel moet.

Duurzame koffiemachine leasen

Duurzaamheid staat bij Redbeans hoog in het vaandel. Dit betekent dat zij er alles aan doen om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. Zo worden de koffiebonen bijvoorbeeld op een duurzame manier geteeld en verwerkt, en worden de machines ontworpen met oog voor het milieu. Zo is onze Beanmachine voor meer dan 95% recyclebaar.

Door het leasen van een koffiemachine bij Redbeans, hoeft u zich geen zorgen te maken over de aanschaf of onderhoud van de machine. Redbeans neemt deze zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw core business. Daarnaast is het leasen van een koffiemachine vaak financieel interessanter dan een aanschaf.

Kortom, wilt u een topkwaliteit koffiemachine in uw bedrijf, met een prachtig design en met oog voor duurzaamheid? Lease dan een koffiemachine bij Redbeans. Met een eigen branderij en technische dienst, bieden wij een unieke service die aansluit bij de wensen van uw bedrijf.

Meer weten over ons flexibele model? Bekijk dan een Flex by Redbeans of bekijk hieronder ons aanbod.

Wil je meer weten?

Vertel ons je wensen zodat wij een voorstel op maat kunnen maken! 

Veelgestelde vragen over een koffiemachine op kantoor

 • Wat maakt dit Flex-abonnement nou zo uniek ten opzichte van andere koffieconcepten?

  Dit concept is zo uniek omdat jij op elk moment kan switchen, upgraden of stoppen met onze dienstverlening.

  In onzekere tijden horen flexibele oplossingen. We snappen heel goed dat je nog niet weet waar jouw bedrijf over twee, drie of vijf jaar staat.

  Wij groeien graag met jou mee, of als het voor jullie beter is, schalen wij af.

 • Kan ik werkelijk elke dag opzeggen?

  Je kan inderdaad elke dag opzeggen. Een mailtje is genoeg. We zetten het abonnement direct stop en komen de machine(s) dan zo snel mogelijk ophalen.

  Het bedrag wat je die maand te veel hebt betaald ontvang je vervolgens retour.

 • Wanneer en hoe vaak per jaar wordt er gefactureerd?

  Wij factureren aan het begin van elke maand de kosten voor de machine(s) en daarnaast krijg je elke keer een factuur bij de levering van je producten.

 • Wat is nou precies het verschil tussen huur en flex?

  Bij huur leg je je voor langere tijd vast (3-5 of soms wel 10 jaar). Vaak zijn dit grotere projecten waarbij meerdere machines staan.

  Wanneer je je voor langere tijd vastlegt geeft dit ons een zekerheid, waarbij dan ook financiële voordelen bij komen kijken.

 • Hoe kan ik ingrediënten bestellen?

  Bestellen kan gemakkelijk via onze webshop. Hier kan je jouw gewenste producten in je winkelmand doen of oude bestellingen nogmaals bestellen.

 • Ik weet niet welke machine het beste bij ons past. Kunnen jullie mij helpen?

  We helpen je graag! Wanneer je een formulier invult nemen wij contact met je op. We kijken samen naar jouw situatie en komen daarvoor met een passende oplossing.

OFFERTE
PER MAIL

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor bij jou op het werk. Weet je nog niet helemaal wat bij jou past? Geen probleem, wij kunnen je altijd helpen met het uitzoeken van de perfecte koffievoorziening. 

Aantal koffiedrinkers

Locaties

Melk

Zetmethode

Gegevens