Offerte

Een professionele koffiemachine op kantoor

We vinden dat onze bonen het beste verdienen. Daarom hebben we zelf een koffiemachine voor kantoor ontwikkeld: de Beanmachine. De Beanmachine is ontworpen volgens smart-design: modulair gebouwd zodat deze een extra lange levensduur heeft, we refreshen de machine na een aantal jaar of bepaald aantal consumpties. De buitenkant is van aluminium, dus optimaal recyclebaar. Na gebruik kunnen we de machine uit elkaar halen en kunnen we meer dan 95% van de gebruikte materialen hergebruiken. Bijna volledig circulair dus. Door ons flex model huur jij altijd een zakelijke koffiemachine voor op kantoor. 

Door onze koffie en de Beanmachine perfect op elkaar af te stemmen, belandt iedere nuance van de koffieboon volledig in je koffiekop. Drink elke dag even een heerlijke kop koffie met je collega's op kantoor. De Beanmachine is de perfecte koffieautomaat voor kantoor die gezien mag worden. Waarmee je in jouw kantoor, winkel of kantine uitstraalt dat je voor het complete plaatje gaat: kwaliteit, een uniek design en duurzame materialen. Lees hier meer over ons duurzaamheidsbeleid

Wat krijg je er voor terug?

Geniet van optimale bewegingsruimte met ons flexibele huur model.

 • Altijd de mooiste koffievoorziening
 • Geen contract en direct opzegbaar
 • Inclusief all-in onderhoud
 • Geen verborgen kosten
 • Altijd tevreden werknemers
 • Helpdesk (telefoon, mail, chat) op werkdagen van 08:30 tot 17:00
 • Horecakwaliteit koffie
 • Bijplaatsen, terugnemen, omruilen, upgraden zonder kosten
 • Storingen binnen 12 werkuren verholpen
 • Gegarandeerd altijd lekkere koffie
 • Een koffievoorziening waar werknemers echt blij van worden
Alles bekijken

Flex by Redbeans

Hoe werkt het?

Start

De mooiste koffiemachines met écht lekkere koffie. Zo geregeld en binnen een paar dagen geplaatst.

Switch

Wil je opschalen of afschalen. Of toch een machine met verse melk. Zo geregeld en zonder extra kosten.

Stop

Ben je niet tevreden? Geen probleem. We halen alles op en betalen eventueel teveel betaalde huur netjes terug.

De lekkerste koffie op kantoor

Hier drinken ze hem al

Niet alléén een koffiemachine op kantoor

Naast de machines en de koffie uit eigen branderij hebben wij ook onze eigen thee lijn. Deze thee is duurzaam geproduceerd in Sri Lanka. De thee wordt verpakt en verscheept vanaf Sri Lanka naar Nederland. De thee is Fairtrade en Biologisch gecertificeerd.
Bekijk hier alle smaken thee

Accessoires
Om jouw kantoor helemaal af te maken hebben wij branded suiker- en melkdoosjes die prachtig als display gebruikt kunnen worden. Voor een vergaderzaal kunnen wij ook aluminium bakjes leveren. Deze bakjes zullen in iedere vergaderruimte een toevoeging zijn!
Bekijk alle accessoires

Bij een goede zakelijke koffiemachine
op kantoor horen... goede bonen

Handpicked Arabica

De beste bonen zitten in rode rijpe bessen. Die moet je met de hand plukken. Want alleen zo selecteer je de beste koffies.

Bekijk onze melanges

Slow Roast in eigen branderij

We branden onze bonen lekker langzaam, wel zo’n 14 minuten. Dit doen we in onze eigen vernieuwde branderij in Almelo.

Vier heerlijke blends

We bieden vier verschillende melanges. Horecakwaliteit, duurzaam gecertificeerd, vers verpakt. Daarnaast hebben we twee heerlijke instant melanges voor als een kop koffie snel moet.

Een duurzame koffiemachine op kantoor

Een duurzame koffiemachine op kantoor

We vinden dat onze bonen het beste verdienen. Daarom hebben we zelf een koffiemachine voor kantoor ontwikkeld: de Beanmachine.

De Beanmachine is ontworpen volgens smart-design: modulair gebouwd zodat deze een extra lange levensduur heeft, we refreshen de machine na een aantal jaar of bepaald aantal consumpties. De buitenkant is van aluminium, dus optimaal recyclebaar. Na gebruik kunnen we de machine uit elkaar halen en kunnen we meer dan 95% van de gebruikte materialen hergebruiken. Bijna volledig circulair dus.

Door onze koffie en de Beanmachine perfect op elkaar af te stemmen, belandt iedere nuance van de koffieboon volledig in je koffiekop. De Beanmachine is een koffieautomaat voor kantoor die gezien mag worden. Waarmee je in jouw kantoor, winkel of kantine uitstraalt dat je voor het complete plaatje gaat: kwaliteit, een uniek design en duurzame materialen. Geniet van versgemalen koffie op kantoor en verras dagelijks je medewerkers én gasten.

Wil je meer weten?

Vertel ons je wensen zodat wij een voorstel op maat kunnen maken! Veelgestelde vragen over een koffiemachine op kantoor

 • Wat maakt dit Flex-abonnement nou zo uniek ten opzichte van andere koffieconcepten?

  Dit concept is zo uniek omdat jij op elk moment kan switchen, upgraden of stoppen met onze dienstverlening.

  In onzekere tijden horen flexibele oplossingen. We snappen heel goed dat je nog niet weet waar jouw bedrijf over twee, drie of vijf jaar staat.

  Wij groeien graag met jou mee, of als het voor jullie beter is, schalen wij af.

 • Kan ik werkelijk elke dag opzeggen?

  Je kan inderdaad elke dag opzeggen. Een mailtje is genoeg. We zetten het abonnement direct stop en komen de machine(s) dan zo snel mogelijk ophalen.

  Het bedrag wat je die maand te veel hebt betaald ontvang je vervolgens retour.

 • Wanneer en hoe vaak per jaar wordt er gefactureerd?

  Wij factureren aan het begin van elke maand de kosten voor de machine(s) en daarnaast krijg je elke keer een factuur bij de levering van je producten.

 • Wat is nou precies het verschil tussen huur en flex?

  Bij huur leg je je voor langere tijd vast (3-5 of soms wel 10 jaar). Vaak zijn dit grotere projecten waarbij meerdere machines staan.

  Wanneer je je voor langere tijd vastlegt geeft dit ons een zekerheid, waarbij dan ook financiële voordelen bij komen kijken.

 • Hoe kan ik ingrediënten bestellen?

  Bestellen kan gemakkelijk via onze webshop. Hier kan je jouw gewenste producten in je winkelmand doen of oude bestellingen nogmaals bestellen.

 • Ik weet niet welke machine het beste bij ons past. Kunnen jullie mij helpen?

  We helpen je graag! Wanneer je een formulier invult nemen wij contact met je op. We kijken samen naar jouw situatie en komen daarvoor met een passende oplossing.

OFFERTE
PER MAIL

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor bij jou op het werk. Weet je nog niet helemaal wat bij jou past? Geen probleem, wij kunnen je altijd helpen met het uitzoeken van de perfecte koffievoorziening. 

Aantal koffiedrinkers

Locaties

Melk

Zetmethode

Gegevens