De mooiste koffiemachine op kantoor

We vinden dat onze bonen het beste verdienen. Daarom hebben we zelf een koffiemachine voor kantoor ontwikkeld: de Beanmachine. Door onze koffie en onze koffiemachine perfect op elkaar af te stemmen, belandt iedere nuance van de koffieboon volledig in je koffiekop. De Beanmachine is een koffieautomaat voor kantoor die gezien mag worden. Waarmee je in jouw kantoor, winkel of kantine uitstraalt dat je voor het complete plaatje gaat: kwaliteit, een uniek design en duurzame materialen.

Met ons ruime assortiment aan koffiemachines, is er altijd één die past bij jou op kantoor. Zo kun je kiezen voor een koffiemachine met verse melk, of met een extra grote bonencontainer. Of kies juist voor Redbeans Instant koffie, waarmee je snel écht lekkere koffie kan zetten. Perfect voor het bedrijfsrestaurant of een ontvangstruimte.

Een nieuwe koffieautomaat op kantoor 

Flex by Redbeans - Geen contract, direct opzegbaar

Met Flex by Redbeans regel je eenvoudig de lekkerste koffie. Eén flexibel abonnement voor een koffiemachine op kantoor, de lekkerste koffie, thee en super support. Dus als je kantoorsituatie verandert, dan pas je makkelijk het soort koffiemachine en de hoeveelheid koffie aan. Je zit nergens aan vast en kunt op elk moment aanpassen, of opzeggen, zonder opzegtermijn. 

 Duurzaam gecertificeerde koffie & thee
 Flexibel abonnement: altijd opzeggen of aanpassen
Echt lekkere koffie
 14 dagen gratis uitproberen

Liefde voor koffie(machines)

Iedereen heeft een grote liefde. Die van ons is koffie. Gemaakt van bonen die we zelf branden. Gezet door koffiemachines die we zelf ontwerpen. En perfect afgesteld met de maalgraad en dosering die jij lekker vindt. De meeste bedrijven kopen hun koffie en koffiemachines apart in. Bij Redbeans vinden we dat het anders kan. Beter. Duurzamer. En vooral: lekkerder. Daarom zijn onze koffies en koffiemachines niet los van elkaar te zien, ze zijn voor elkaar gemaakt. Dat zorgt voor de beste smaak. En zo weet je zeker dat koffie bij jou op kantoor straks ook een beleving is.

Duurzaamheid zit in ons DNA
We waren de allereerste klimaatneutrale koffie van Nederland. We werken altijd met biologisch geteelde bonen, zonder pesticiden, die we direct bij de bron inkopen voor een eerlijke prijs. Onze koffiemachines voor kantoor zijn zeer energiezuinig en gaan lang mee. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn voor meer dan 95% recyclebaar. Daarnaast zoeken we continu naar manieren om afval te reduceren en de keten circulair in te richten, bijvoorbeeld door koffiedrab te hergebruiken.

De Redbeans
Beanmachine zelf ervaren?

Bel mij terug Vul hieronder je gegevens in