Offerte

Ben jij onze nieuwe Accountmanager?

Redbeans & jij

Wij zijn op zoek naar Accountmanagers: gedreven persoonlijkheden die voor topprestaties gaan. Die begrijpen dat hun persoonlijkheid het verschil kan maken en die een positieve rol willen spelen in een bedrijf dat continu in ontwikkeling is. Die weten dat hun commerciële drive en excellente kennis van de markt een serieuze bijdrage kan leveren aan onze doelstelling tot de belangrijkste spelers in de markt te behoren.

Je werkt samen met een team van collega’s om jouw doelstellingen te verwezenlijken. Met collega’s van binnen de organisatie en daarbuiten. Je zit aan tafel en krijgt een kijkje achter de schermen bij uiteenlopende klanten en prospects: ict-bedrijven, industrie, zakelijke dienstverleners, marketingbureaus, logistieke bedrijven, etc. 

De werksfeer is gemoedelijk maar gedreven, informeel en no-nonsense, doelgericht en professioneel. Je werkt zelfstandig maar niet alleen. Werken doen we met plezier en een dag niet gelachen is een dag niet gewerkt.

Natuurlijk leiden we je op tot een echte koffie-adviseur. Daarnaast bieden we meerdere trainingsmogelijkheden op salesgebied.

Redbeans

Wij doen het anders. Redbeans is geen standaard leverancier van koffie en machines. Wij bedenken, ontwerpen en produceren alles zelf. Van het branden van de koffie, het ontwikkelen van de machine en de accessoires, tot aan het ontwerpen van de verpakkingen. Dit doen wij met de beste vakidioten. Vol talent en met passie voor het merk Redbeans. Daarom branden wij de beste koffie, hebben wij de mooiste koffiemachine ontwikkeld en is alles perfect op elkaar afgestemd.

Wij zijn meer dan koffie en een koffiemachine. Redbeans is een totale koffie-beleving. Een merk met een verhaal, waarvan kwaliteit de kern is. Tot perfectie. Redbeans is een levend merk, altijd in ontwikkeling op alle gebieden. Niet bang voor verandering. Graag zelfs. Wij kleuren graag buiten de lijntjes en doen dingen anders. Een eigenwijs merk met een enorme drive.

Verantwoordelijkheden

Als Account Manager ben je werkzaam in de out-of-home markt.  Taken:

⇾ Werven van nieuwe klanten
⇾ Beheren van bestaande afnemers
⇾ Samenwerken met collega’s uit de keten
⇾ Input geven aan het commerciële plan
⇾ Sales analyses

Kwalificaties

Wat breng je mee?

Minimaal drie jaar relevante ervaring in actieve BtoB acquisitie 
⇾ Minimaal een MBO opleiding

⇾ Een relevant netwerk
⇾ MS office vaardigheden

⇾ Communicatief, ondernemend en zelfstandig
⇾ Goed gevoel voor humor
⇾ Positieve drive

Wat bieden wij?

⇾ Een prettige, collegiale en informele werksfeer
⇾ Een zelfstandige baan in een uitdagende omgeving
⇾ Een goed salaris passend bij opleiding en ervaring
⇾ Training en opleiding op het vlak van koffie en sales
⇾ Een auto, telefoon, laptop
⇾ Teamuitjes, etentjes, borrels

Wil je werken bij een mooi merk, samen met erg leuke collega's, stuur dan je sollicitatie naar Peter van der Linden: vacatures@redbeans.nl

Graag ontvangen we een motivatie met CV met actuele foto, plus een salarisindicatie. Wil je meer weten over de inhoud van de functie, bel dan gerust eens met onze Sales Manager: Leonard Drevis (06 44424927) of Directeur: Peter van der Linden (06 15661125).

Soort dienstverband: Fulltime, Vaste baan

Salaris: € 3.000,00 - € 4.300,00 per maand

Rooster

  • Dagdienst
  • ma-vr

Secundaire arbeidsvoorwaarden

  • Auto van de zaak
  • Bedrijfsfeesten en borrels
  • Bedrijfsopleiding
  • Mogelijkheid tot promotie
  • Pensioen
  • Telefoon van de zaak

Opleiding

  • MBO (Vereist)

Ervaring

  • Sales: 3 jaar actieve BtoB acquisitie (Vereist)

Werklocatie

Onderweg

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

OFFERTE
PER MAIL

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor bij jou op het werk. Weet je nog niet helemaal wat bij jou past? Geen probleem, wij kunnen je altijd helpen met het uitzoeken van de perfecte koffievoorziening. 

Aantal koffiedrinkers

Locaties

Melk

Zetmethode

Gegevens