Offerte

Wielerfanaten en wieler-wannabee’s opgelet

Dit jaar is Redbeans hoofdsponsor van het gezelligste wielerevent op zondag 19 juni in Nijmegen, de Redbeans Ronde van Nijmegen. Drie uitdagende routes (70km, 120 km en 165 km) voeren je via pittige klimmetjes en prachtige rechte stukken via Duitsland naar het gezellige start en finish terrein in het mooiste park van Nijmegen, Brakkenstein. Redbeans is de leverancier van die heerlijke koffie die je ’s ochtends helpt om superscherp aan de slag te kunnen en je ’s middags door je dipje heen helpt.

Inschrijven

Doe mee met Redbeans Ronde van Nijmegen en schrijf je in met de speciale kortingscode Redbeans2775 en ontvang korting op het normale inschrijfbedrag van € 29,75. Ook is het mogelijk om een team in te schrijven (wel zo gezellig toch). Je ontvangt alle startbewijzen tegelijk. Wil je je op vaderdag extra laten verwennen? Schrijf je dan in als VIP en start de dag met een kraakverse croissant en een heerlijke verse koffie. Na de finish kun je nog lekker nagenieten aan jullie gereserveerde teamtafel. Inschrijven kan via: Inschrijven | Redbeans Ronde van Nijmegen

OFFERTE
PER MAIL

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor bij jou op het werk. Weet je nog niet helemaal wat bij jou past? Geen probleem, wij kunnen je altijd helpen met het uitzoeken van de perfecte koffievoorziening. 

Aantal koffiedrinkers

Locaties

Melk

Zetmethode

Gegevens