Offerte

Nieuw in ons assortiment

Redbeans introduceert Effe Soep, een nieuw product in ons assortiment. Het is een handig en lekker tussendoortje voor als je zin hebt in iets warms. Effe Soep heeft een goede smaak met minder zout, wat beter is voor je. We bieden verschillende smaken aan, geschikt voor iedereen. Bestel nu Effe Soep gemakkelijk bij je volgende koffiebestelling

.

Effe Soep
Sachets

Redbeans biedt nu handige dispenserdozen, elk met 21 sachets voor een lekkere kop soep van 175 ml. Deze zijn ideaal voor een snelle en smaakvolle pauze tijdens je dag.

Onze soepen zijn beschikbaar in diverse smaken verkrijgbaar:

  • Champignon
  • Tomaat
  • Kip
  • Groenten

Met deze soepen heb je altijd snel een lekker kopje soep bij de hand.

.

Effe Soep
Machine

Redbeans biedt nu de Effe Soepautomaat, een praktische oplossing voor plaatsen zoals kantoren of wachtruimtes. Deze automaat is ontworpen om te gebruiken met onze specifieke soepzakken, die 40 porties van 140 ml per zak bevatten.

Voor de Effe Soepautomaat zijn verschillende soepsmaken beschikbaar, waaronder tomaat, champignon en kip. Met de Effe Soepautomaat en onze vending soepzakken, biedt Redbeans een efficiënte oplossing voor het verstrekken van soep op verschillende locaties.

OFFERTE
PER MAIL

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor bij jou op het werk. Weet je nog niet helemaal wat bij jou past? Geen probleem, wij kunnen je altijd helpen met het uitzoeken van de perfecte koffievoorziening. 

Aantal koffiedrinkers

Locaties

Melk

Zetmethode

Gegevens