Offerte

Redbeans Ronde van Nijmegen op zondag 19 juni 2022

Doe jij niks liever dan op de bank liggen en een herhaling kijken van de afgelopen Tour de France? Of val jij in de categorie fervent-wielrenner-die-al-zijn-loodzware-fietsrondjes-op-Strava-deelt?

Dan heeft Redbeans F-A-N-T-A-S-T-I-S-C-H nieuws voor je, want tadaaaaaa: De Redbeans Ronde van Nijmegen is namelijk voor iedereen. Voor de beginner is er een ronde van 70 km (oke das een beetje oefenen, maar is te doen), er is een rondje 120 en voor de die-hards is er een 165 km.

Waar gaan we heen?
Start en finish is in het mooiste park van Nijmegen, Park Brakkenstein. Het parkoers bestaat uit pittige klimmetjes en ook grote stukken vlak, voor als je wilt laten zien hoe hard je kan. Het is als een vakantie, want je rijdt ook grote stukken door Duitsland. Kun je maandagochtend bij de koffieautomaat zeggen dat je net terug bent uit het buitenland. Lekker toch?

Dertig minuten bewegen per dag!

Regelmatige lichaamsbeweging draagt op allerlei manieren bij aan je gezondheid. Hart en bloedvaten blijven beter in conditie. Bewegen heeft een positieve invloed op de bloeddruk en het cholesterolgehalte, en verkleint de kans op overgewicht. Verder blijven je botten langer sterk en werkt je spijsvertering beter. Je voelt zich energieker, kunt gemakkelijker ontspannen en bent daardoor beter bestand tegen stress. Voldoende lichaamsbeweging verhoogt de kwaliteit van leven, want als je soepel kunt bewegen, voel je je beter.

Dertig minuten bewegen maakt al een groot verschil

Veel Nederlanders bewegen te weinig. Dertig minuten bewegen per dag maakt al een groot verschil. Voor volwassenen gaat het om in totaal dertig minuten matig intensief bewegen op minstens vijf - maar liever alle - dagen van de week. Dus loop in de pauze even een rondje (een neem een lekkere koffie-to-go mee) of kom met de fiets naar het werk. Maak ’s avonds nog een ommetje of sluit je aan bij een sportvereniging.

Inschrijven
Er zijn tweesmaakjes.

1. Lonely wolfs only inschrijving Ben jij een lonely wieler? Heerlijk toch al die kilometers vreten met me, myself & I. No problemo. Je kunt je als individuele inschrijver aanmelden. Want nieuwe wielerfriends zijn toch zo gemaakt. Hoeft niet. Maar het kan wel.

2. Lekker met z’n allen inschrijving Wil je met een groep meedoen en tegelijk starten, zodat je nog de laatste tactieken met elkaar kunt doornemen? Dat kan! Van 6 personen tot maximaal 50 personen kun je je inschrijven als groep. Yay! Ook heel efficiënt, want aanmelden en startbewijzen ophalen kan door 1 teamlid gedaan worden.

En is jouw team gefinisht dan geniet je samen na aan de speciaal voor jullie gereserveerde teamtafel in het gezellige Redbeans Wielercafe. Natuurlijk staat hier een Espresso Martini voor jullie klaar. Of bier. En een sportdrankje om het herstel te bespoedigen. Niet dat je dat nodig hebt natuurlijk, maar toch.

Inschrijven, het technische deel - 1 maart t/m 18 juni | € 29,75 - Hou je van last-minutes? Dan kost deelname € 35,

Inschrijven kan via deze link!

Niet vergeten: Gebruik de code Redbeans2775 . Dan krijg je € 2,- korting op de inschrijving, een unieke Redbeans bidon (wie wil dat nou niet???) , gratis superlekkere koffie en samen met jouw team op de foto voor een cool aandenken.

Mede mogelijk gemaakt door:

OFFERTE
PER MAIL

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor bij jou op het werk. Weet je nog niet helemaal wat bij jou past? Geen probleem, wij kunnen je altijd helpen met het uitzoeken van de perfecte koffievoorziening. 

Aantal koffiedrinkers

Locaties

Melk

Zetmethode

Gegevens